Kokeile kuukausi maksutta

Jatke ja Capman jatkavat Museoviraston laajennusurakkaa Vantaan Hakkilassa

Työt jatkuvat sisätilojen saneerauksella, asiakaspalvelutilojen rakentamisella sekä kattoremontilla.

Kiinteistö oy Mastolan keskusvarasto on CapMan Real Estaten hallinnoiman rahaston omistama, noin 40 000 m² kiinteistö, joka on alun perin toiminut logistiikkakeskuksena. Nyt se muokataan Museoviraston tarpeisiin sopivaksi.
CapMan Real Estate ja Jatke Toimitilat ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen Museoviraston kokoelma- ja konservointikeskuksen saneerauksen ja laajennuksen toteuttamisesta Vantaan Hakkilaan. Kyseessä on kiinteistön saneeraus- ja laajennushankkeen kolmas vaihe.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jatke ja Capman jatkavat Museoviraston laajennusurakkaa Vantaan Hakkilassa”

Viimeisimmät näkökulmat