Kokeile kuukausi maksutta

Lapti urakoi puretun toimiston tilalle asuntoja

Rakennusliike Lapti rakentaa eläkevakuutusyhtiö Elolle Vantaan Myyrmäkeen kaksi vuokra-asuintaloa.

Myyrmäki on läntisen Vantaan keskus. Kuva: Lapti

Kahteen kohteeseen rakentuu yhteensä 149 asuntoa. Talot rakennetaan kortteliin, josta on purettu vanha toimistokiinteistö. Ensimmäisen asuintalon rakentaminen alkoi heinäkuussa 2022 ja toisen alkaa lokakuussa 2022.

Myyrmäen Kilterinrinteen ja Kilterinkujan väliin nousevaan Asunto Oy Vantaan Kilterinrinne 3:een rakennetaan yhteensä 105 asuntoa, ja se valmistuu tammikuussa 2024. Samaan kortteliin Asunto Oy Vantaan Kilterinkuja 2:een tulee yhteensä 44 asuntoa, ja se valmistuu joulukuussa 2023.

Tulevissa kerrostaloissa on asuntoja yksiöistä kolmioihin ja lisäksi pesutupa, saunaosasto, asuntokohtaiset irtaimistovarastot, pyöräkellarit ja maanalainen paikoitushalli, josta löytyy myös sähköautojen latauspisteitä.

Lapti rakentaa parhaillaan samassa korttelissa lisäksi Asunto Oy Vantaan Bronksia, johon valmistuu 63 omistusasuntoa syksyllä 2023. Kortteliin on suunnitteilla vielä toinenkin samankokoinen kerrostalo omistusasumiseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lapti urakoi puretun toimiston tilalle asuntoja”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat