Kokeile kuukausi maksutta

Uusien osakeasuntojen kauppojen määrä notkahti vuodessa 66 prosentilla

Vanhojen osakeasuntojen hintojen lasku jatkui.

Kesäkuussa 2023 vanhojen osakeasuntojen hinnat laskivat koko maassa 7,3 prosenttia edellisvuodesta.

Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan vanhojen osakeasuntojen hinnat laskivat 7,0 prosenttia edellisestä vuodesta ja 0,2 prosenttia edellisestä neljänneksestä vuoden 2023 toisella neljänneksellä. Huhti-kesäkuussa 2023 kiinteistönvälittäjien kautta myytiin vanhoja osakeasuntoja 32 prosenttia vähemmän kuin vuotta aikaisemmin.

Huhti-kesäkuussa 2023 vanhojen osakeasuntojen hinnat laskivat suurissa kaupungeissa 7,7 prosenttia ja muualla maassa 5,5 prosenttia verrattuna vuotta aiempaan. Hinnat laskivat eniten Helsingissä, 9 prosenttia, ja Tampereella, 7,5 prosenttia.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Uusien osakeasuntojen kauppojen määrä notkahti vuodessa 66 prosentilla”

Viimeisimmät näkökulmat