Asiakkuuspäällikkö

Kotek Factory Service Oy
Päivämäärät Julkaistu 1.10.2020 Hae viimeistään 15.10.2020

Kehitämme toimintaamme Etelä-Suomen alueella, jotta voimme paremmin vastata asiakkaiden lisääntyneeseen kysyntään.

Haemme Kotek Factory Service Oy:n palvelukseen Etelä-Suomeen asiakaslähtöistä

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

Asiakkuuspäällikkönä olet asiantuntija-organisaatiomme tärkeä lenkki. Vastaat asiakassuhteiden luomisesta, ylläpidosta sekä kehittämisestä suunnitelmallisesti Suomessa, tiiviissä yhteistyössä muun organisaation kanssa. Työ pitää sisällään myös tarjouksien tekemistä sekä sopimusneuvotteluja. Autat asiakkaitamme löytämään soveltuvat pintakäsittelyratkaisut tarpeiden mukaan ja huolehdit, että asiakas saa erinomaista ja nopeaa palvelua myös tilauksensa jälkeen. Asemapaikka valitun henkilön asuinpaikan mukaan.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta, työkokemusta rakennus- ja teollisuuden asiakassuhteiden hoitamisesta, itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Henkilönä olet oma-aloitteinen, ulospäin suuntautunut, haluat kehittyä ja oppia uutta sekä kykenet luomaan pitkiä asiakassuhteita.

Tarjoamme:
– vakituisen työsuhteen, vastuullisen ja itsenäisen tehtävän
– kilpailukykyisen kuukausipalkan ja autoedun
– hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
– kattavan perehdytyksen, organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 15.10.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi