Kokeile kuukausi maksutta

Energia-asiantuntija, Tilapalvelut-liikelaitos

Espoon kaupunki
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 22.8.2023 Hae viimeistään 8.9.2023

Haluatko vaikuttavan tehtävän Espoossa energiaviisauden edistäjänä?

Haemme energia-asiantuntijaa Tilapalvelut-liikelaitoksen Toimitilajohtamisen Kiinteistöhallinta-yksikköön. Sinulla on tärkeä rooli kaupungin energia-asiantuntijana.

Tehtäviisi kuuluvat mm. kaupungin kiinteistöjen energiatehokkuusasiat uudis- ja perusparannushankkeissa, toimit kaupungin ilmasto-ohjelman yhteyshenkilönä Tilapalvelut-liikelaitoksen edustajana, energian ja veden hankinta ja hallinta, energian ja veden säästötavoitteiden asettaminen ja seuranta, KETS-sopimuksen koordinointi, uusiutuvien energiamuotojen käytön edistäminen kaupunkitasoisesti, taloteknisten ratkaisujen energiatehokkuuden ja kustannustehokkuuden arviointi. Osallistut Tilapalvelut-liikelaitoksen prosessien kehittämiseen ja teet yhteistyötä rakennushankkeiden tiimien kanssa ohjeistusten ja prosessien laatimisessa sekä suunnittelun ja toteutuksen aikana huomioiden ympäristö-, elinkaari- ja ilmastotavoitteet sekä näihin liittyvä lainsäädäntö. Olet myös mukana rakennusvalvonnan toiminnassa ohjaamassa ja neuvomassa asukkaita.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan kaupungin tilapalveluiden tuotantoon. Pääset osaksi kehitysmyönteistä ja aktiivista työyhteisöä.

Työpaikan nimi ja osoite: Tilapalvelut-liikelaitos, Tekniikantie 15, 02150 Espoo Työaika: 36 h 15 min/viikko Tehtävä on vakinainen

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään energia-asioiden asiantuntemusta sekä kokemusta, tietotekniikkataitoja sekä hyvää kirjallista ja suullista esiintymisvalmiutta suomen-, ruotsin- ja englanninkielillä. Lisäksi edellytämme aloitteellisuutta, yhteistyökykyä ja joustavuutta. Odotamme myös verkostoissa toimimisen onnistuvan sinulta kiitettävästi.

Arvostamme kokemusta Kuntien energiatehokkuussopimuksen (KETS) mukaisista asioista sekä julkisiin hankintoihin liittyvää osaamista. Lisäksi arvostamme oman auton käyttömahdollisuutta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue lisää ja hae tehtävää 8.9.2023 klo 15.45 mennessä (työavain ESPOO-04-133-23) täältä > .

Lisätietoja antaa Kiinteistöpalvelupäällikkö Leif Ilander
p. 043 824 7633
etunimi.sukunimi@espoo.fi

espoonrekry.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat