Hankejohtaja

Päivämäärät Julkaistu 31.5.2019 Hae viimeistään 10.6.2019

Kaarinan kaupungissa toteutetaan lähivuosina useita suuria koulurakennushankkeita. Haemme nyt määräaikaista hankejohtajaa johtamaan näitä projekteja. Rakennushankkeet valmistuvat arvion mukaan vuonna 2024.

Hankejohtajan tehtävänä on keskittyä lähivuosille suunniteltujen suurten koulujen ja niiden yhteydessä olevien päiväkotien uudisrakentamishankkeiden johtamiseen. Hankejohtajan työnkuvaan kuuluu projektien käytännön toteutuksen läpivienti muun muassa hankeasioiden valmistelu, suunnittelu, neuvottelut, seuranta, laskenta ja sopimusten laadinta. Hän toimii myös esittelijänä tekniselle lautakunnalle sekä hankintapäätösten tekeminen koulujen ja niiden yhteydessä olevien päiväkotien uudisrakennushankkeissa.

Kaarinassa on panostettu erityisesti koulurakentamisen suunnitteluun ja tulevaisuuden oppimisympäristöihin, jotka vastaavat Kaarinan kaupungin tilatarpeisiin joustavasti sekä monipuolisesti myös pitkälle tulevaisuuteen. Seuraavina tulevina vuosina Kaarinassa on poikkeuksellisen monta suurta koulurakentamishanketta. Projektien sujuvan etenemisen varmistamiseksi vahvistamme organisaatiotamme uudella hankejohtajan tehtävällä.

Viran kelpoisuusehto on vähintään virkaan soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva opistotasoinen insinööritutkinto sekä vahvaa kokemusta projektijohtamisesta. Arvostamme vankkaa osaamista julkisista hankinnoista ja rakennuttamisesta. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyötaitoja niin kaupungin ulkoisten kuin sisäistenkin toimijoiden välillä.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi toimittaa osoitteeseen ja osoittaa: Kaarinan kaupunginhallitus, PL 12, 20781 Kaarina. Kirjaa kuoreen: hankejohtaja. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja
http://www.kaarina.fi

kaupunginjohtaja
Harri Virta
p. 050 3732 400
(tarvittaessa voit jättää soittopyynnön)
harri.virta@kaarina.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi