Hankintapäällikkö

Tencon Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 6.9.2021 Hae viimeistään 19.9.2021

Tenconin liiketoiminta on kovassa kasvussa ja etsimme nyt joukkoomme Hankintapäällikköä uudisrakentamisen monipuolisiin tehtäviin. Oletko sinä uusi huipputyyppimme?

Hankintapäällikkönä vastaat laaja-alaisesti uudiskohteidemme hankintojen toteuttamisesta laskentavaiheesta hankkeiden valmistumiseen saakka. Tehtävänäsi on toteuttaa tietyt hankinnat kokonaisuudessaan, ohjata työmaan tekemiä hankintoja ja osallistua kausisopimusten kilpailutukseen. Toimit yhteistyössä alihankkijaverkostomme ja työmaaorganisaation kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää neuvottelutaitoja, riittävää rakennusteknistä osaamista ja sopimusosaamista. Työskentelytapasi on oma-aloitteinen, tuloshakuinen ja sitoutunut. Kommunikoit aktiivisesti muun organisaation kanssa ja osallistut mielellään yhtiön toiminnan kehittämiseen.

Vaatimuksena tehtävään on soveltuva koulutus ja vähintään 2 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sekä hyvät sosiaaliset ja kirjalliset taidot.

Tarjoamme kattavat henkilöstö- ja työsuhde-edut, kilpailukykyisen palkan, mukavan, motivoituneen ja ammattitaitoisen työyhteisön ja vastuullisen tehtävän. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Kalasatamassa.

Tule mukaan rakentamaan kasvutarinaamme!

Odotamme hakemustasi ja ansioluetteloasi palkkatoiveineen pian tai viimeistään 19.9.2021. Lisätietoja ja hakemukset: toimitusjohtaja Matias Mehtätalo, matias.mehtatalo@tencon.fi.

www.tencon.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi