Isännöitsijä

Päivämäärät Julkaistu 26.10.2018 Hae viimeistään 13.11.2018

Etsimme Lahden kaupungin Tilakeskukseen kahta

ISÄNNÖITSIJÄÄ

2.1.2019 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Isännöitsijä vastaa oman vastuualueensa teknisen isännöinnin tehtävistä kuten rakennusten palvelupyyntöjen käsittelystä sekä kiinteistönpidon tehtävien, vikakorjausten ja kunnossapitotöiden järjestämis- ja valvontatehtävistä. Isännöitsijät osallistuvat myös erilaisiin tilajärjestelyihin.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään rakennusalan teknikkokoulutus (rkm, insinööri). Teknisen isännöitsijän ammattitutkinto katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä tiimityöskentelytaitoja ja kokemusta asiakaspalvelusta sekä itsenäistä työskentelyotetta.

Tarjoamme haasteelliset ja monipuoliset tehtävät Tilakeskuksen noin 50 hengen tiimissä, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä nykyaikaiset työtilat ja -välineet. Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 2.831,58 €/kk ja sen lisäksi maksetaan mahdolliset TS:n mukaiset työkokemuslisät.

Hakemukset Kuntarekry.fi –järjestelmän kautta (työavain 198569) viimeistään 13.11.2018 klo 15.00.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi