Johtaja (Liikenne)

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 22.12.2021 Hae viimeistään 16.1.2022

Olemme juuri saaneet valmiiksi uuden strategian, joka raamittaa tekemistämme vuosina 2022 – 2025. Olemme myös uudistamassa toiminnallista rakennettamme, jotta meillä on mahdollisimman hyvät eväät onnistua strategisissa tavoitteissamme. Haemme joulu-maaliskuun aikana useita avainhenkilöitä sekä johto- että asiantuntijatehtäviin täydentämään joukkuettamme.

Innostaako sinua ison kokonaisuuden luotsaaminen yhdessä ihmisten kanssa teknisiä ratkaisuja ymmärtäen? Entä haluaisitko olla tukemassa kaupunkilaisten arkea sujuvilla joukkoliikenteen ratkaisuilla? Meillä on tarjolla tehtävä, jossa pääset mukaan kaikkeen tähän!

JOHTAJA (Liikenne)

Vastaat HSL:n Liikenne -tulosalueesta, joka kattaa joukkoliikenteen liikennetarjonnan suunnittelun ja liikennepalvelujen hankinnan. Vastuualueesi on jaettu neljään yksikköön, jotka keskittyvät hankintaan, joukkoliikennejärjestelmiin, linjasto- ja aikataulusuunnitteluun sekä joukkoliikenteen toimintaedellytyksiin.

Työskentelet HSL:n johtoryhmässä ja raportoit toimitusjohtajalle. Olet vahvasti mukana isojen päätösten valmistelussa ja osallistut hallitustyöskentelyyn. Tärkeitä yhteistyön paikkoja sinulla on mm. omistajakuntien, liikennöitsijöiden, muiden liikenneviranomaisten ja kalustoyhtiöiden kanssa. Tulosalueella tukenasi on johtotiimi ja 50 joukkoliikenteen asiantuntijaa.

Käsittelet isoja kokonaisuuksia ja strategisesti merkittäviä, tulevaisuuteen ulottuvia joukkoliikenteen ratkaisuja ja niiden taloudellisia vaikutuksia. Työssäsi yhdistyvät joukkoliikennejärjestelmän, infrastruktuurin ja joukkoliikenteen suunnittelun näkökulmat ja tekniikan tuomat reunaehdot ja mahdollisuudet. Teet työtäsi vahvasti ihmisten kautta ja varmistat heille onnistumisen edellytyksiä.

Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että sinulla on kykyä johtaa ja näyttöjä onnistuneesta johtamistyöstä. Aiempi kokemus asiantuntijaorganisaation johtamisesta on välttämätöntä. Pystyt ajattelemaan strategisesti tavoitteiden kautta ja sinulla on taitoa jäsentää ja hallita monimutkaisia kokonaisuuksia. Erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot varmistavat tavoitteiden saavuttamista. Jos sinulla on lisäksi vankkaa näkemystä liikennesektorin vaatimuksista ja kehityksestä, olet erityisen kiinnostava lisä joukkueeseemme.

Johtajan tehtävä on virkasuhteinen ja siinä vaaditaan soveltuvaa ylempää akateemista korkeakoulututkintoa, erinomaista suomen kielen osaamista sekä hyvää ruotsin ja englannin kielitaitoa.

Jos tunnistit itsesi johtajan kuvauksesta, kerro itsestäsi viimeistään 16.1.2022 Kuntarekryn kautta >
Liitä hakemukseen CV ja palkkatoive. Tervetuloa mukaan – me kannatamme joukkoliikennettä!

Yhteystietomme:

Saat lisätietoa tehtävästä toimitusjohtaja Mika Nykäseltä 4.1. klo 9.30-11 tai klo 15.30-17 puh. 0408257329 tai henkilöstöpäällikkö Eeva-Liisa Haaksluodolta 10.1. klo 15-17 tai 12.1. klo 15-17 puh. 0407757676.

Lisätietoja: 

https://www.hsl.fi/hsl/tule-meille-toihin

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi