Kiinteistöjohtajan virka

Helsingin Seurakuntayhtymä – Helsingfors Kyrkliga Samfällighet
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 23.4.2021 Hae viimeistään 3.5.2021

Nykyisen kiinteistöjohtajamme jäädessä eläkkeelle
Helsingin seurakuntayhtymässä on haettavana

Kiinteistöjohtajan virka,

joka pyritään täyttämään mahdollisimman pian.

Suomen suurimman seurakuntayhtymän kiinteistöjohtajana pääset kehittämään ja johtamaan ainutlaatuista kiinteistökantaa kustannustehokkaasti sekä pääoma-, kulttuuri- ja ympäristöarvoja vaalien.

Etsimme joukkoomme kiinteistöalan moniosaajaa, toivomme, että sinulla on jo vankkaa työkokemusta koko kiinteistöliiketoiminnan alalta sekä erityisesti rakennusalan toimintaperiaatteiden tuntemusta. Kiinteistöjohtajana sinulla on myös sijoittamisen, rahoituksen, kiinteistönmuodostuksen, sopimusoikeuden ja kiinteistökaupan erityisosaamista. Lisäksi julkishallinnon tuntemus katsotaan eduksi.

Toivomme, että viihdyt asiantuntijaorganisaation johtajan roolissa: Sinulla on vahvaa strategisen johtamisen osaamista, sekä kykyä tunnistaa ja ennakoida muutostrendejä. Sinulla on käytännössä osoitettua johtamiskokemusta ja johtamistaitoa. Henkilöstöjohtamiseen liittyvä kokemus ja osaaminen ovat viran hoitamisessa keskeistä. Toimit tavoitteellisesti ja johtamistyylisi on valmentava. Pystyt johtamaan muutoksia ja olet tottunut motivoimaan ympärilläsi työskenteleviä. Kiinteistöjohtajana olet myös vastuualueesi tärkein viestijä.

Lisätietoja tehtävästä antaa seurakuntayhtymän johtaja Juha Rintamäki.

Hae tehtävää 3.5.2021 klo 12 mennessä ja hakuilmoitus kokonaisuudessaan: https://rekry.evl.fi/rekry2/#/joblist

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi