Kiinteistöpäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 22.3.2019 Hae viimeistään 12.4.2019
Tule kiinteistöpäälliköksi Pohjoismaiden suurimpaan kiinteistöalan asiantuntijaorganisaatioon ja yhteen Suomen parhaista työpaikoista! Haemme oma-aloitteisia ja osaavia tiimipelaajia kiinteistön ylläpidon johtamisen tiimiin.

Newsecissä toimintaa johdetaan vahvasti arvojen pohjalta. Arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity todella näkyvät arjessamme, ja kaikki työntekijämme sitoutuvat niihin. Meillä pääset työskentelemään 400 kiinteistöalan huippuosaajan kanssa, kehittämään ammattitaitoasi ja saat vastuuta heti alusta alkaen.

Me Newsecillä tarjoamme sinulle yhden Suomen parhaista työpaikoista huippusijainnilla Helsingin keskustassa, rennon työilmapiirin ja hyvät työsuhde-edut kuten laajan terveysturvavakuutuksen. Meillä uusille työntekijöille tarjotaan kattavan perehdytyksen jälkeen alakohtaista koulutusta ja mahdollisuus kehittyä kiinteistöalan huippuammattilaiseksi. Meillä panostetaan vahvasti digitaalisuuteen ja innovatiivisuuteen, ja tehtävässäsi saat tuen monipuolisilta osaajiltamme kiinteistöalan eri osa-alueilta sekä eri puolilta Suomea.

Kiinteistöpäällikkönä työskentelet dynaamisesti tiimissä ja toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri tahojen kanssa. Kiinteistöpäällikön tehtävässä pääset kehittämään ja toteuttamaan kiinteistöosaamistasi laaja-alaisesti sekä työskentelemään vaihtelevassa ja mielenkiintoisessa ympäristössä.

Kiinteistöpäällikön tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS

Olet osa kotimaisia tai kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaa tiimiä. Vastaat asiakkaidemme toimitilakiinteistöjen ylläpidon ja palveluverkostojen johtamisesta, vuokralaistyytyväisyydestä sekä rakennusprojektien organisoinnista. Laajaan toimenkuvaasi kuuluu lisäksi mm. kiinteistöjen taloudellinen ja toiminnallinen suunnittelu ja raportointi. Olet sosiaalinen, asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentely on sinulle sujuvaa ja mieluisaa.

EXCELLENCE

Olet oma-aloitteinen, aikaansaava, järjestelmällisen tarkka ja osaat priorisoida ja aikatauluttaa työtehtäviä kiireessäkin. Sinulla on muutaman vuoden kokemus toimitilakiinteistöjen ylläpidon tai rakennuttamisen parista sekä ymmärrystä alan sopimusrakenteista. Koulutustaustasi on esimerkiksi tekninen tai kaupallinen kiinteistöalaa tukeva amk-tutkinto. Sovellut sujuvasti lähes paperittomaan toimistoon, hallitset Office-ohjelmat ja olet kiinnostunut oppimaan uusia sovelluksia. Suomen ja englannin suulliset ja kirjalliset taitosi ovat hyvät. Sinulla on ajokortti ja mahdollisuus liikkua henkilöautolla.

INNOVATION

Olet kiinnostunut kehittämään toimintaamme ja oppimaan uutta. Pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia kehitysideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin tiimissäsi ja kokeiluhenkisessä yrityksessämme. Tutustut mielelläsi uudenlaisiin työtapoihin ja tietojärjestelmiin.

INTEGRITY

Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme kiinteistösijoituksiin liittyvän tiedon käsittelyssä ja asennoitunut tuottamaan asiakkaillemme pitkän tähtäimen lisäarvoa. Hyvä moraali ja lojaliteetti ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Mika Säisänen, puh. +358 40 071 1139 tai Tapio Alapoti, puh. +358 40 521 5581 arkisin klo 15.00 jälkeen. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse: etunimi.sukunimi@newsec.fi

Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut toimenkuvasta, mutta sinua mietityttää soveltuvuutesi tehtävään. Keskustelemme mielellämme tarkemmin työnkuvasta, yrityksestämme ja odotuksistamme.

Haku on toistaiseksi jatkuva. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita mahdollisuuksien mukaan nopealla aikataululla. Toimithan nopeasti!

Hae tästä >

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi