Kokeile kuukausi maksutta

Kiinteistöpäällikkö

Tampereen kaupunki
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 12.5.2023 Hae viimeistään 22.5.2023

Tilaomaisuuden hallinta on osa Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen Kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka -palveluryhmää. Yksikön päätehtävä on hallinnoida ja kehittää pitkäjänteisesti tilaomaisuutta kaupungin palveluverkon tarpeisiin, huolehtia tiloihin liittyvistä vuokrausjärjestelyistä ja sopimuksista sekä tarpeettoman tilaomaisuuden realisoinnista tai purkamisesta. Lisäksi yksikkö valmistelee uudisrakennus- ja perusparannusinvestointeihin liittyvät investointisopimukset hyvinvointipalveluiden talonrakennushankkeiden hankesuunnitelman yhteydessä. Yksikkö huolehtii torivalvonnasta sekä Kauppahallin toiminnan järjestämisestä sekä kaupunkitilan tapahtuma- ja myyntikäyttöön tarvittavien maanomistajan lupien valmistelusta sekä tähän liittyvän asiakaspalvelun kehittämisestä.

Haemme kiinteistöpäällikköä vakituiseen toimeen tilaomaisuuden hallintaan. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Kiinteistöpäällikkönä tehtävänäsi on hoitaa nimettyjä asiakkuuksia ja tehtäviä kokonaisvastuullisesti. Huolehdit itsenäisesti vastuualueesi kohteiden tila-, investointi- ja vuokrausjärjestelyt. Käyt itsenäisesti tarvittavat neuvottelut sekä valmistelet niihin liittyvät sopimukset ja päätökset. Kiinteistöpäällikkönä osallistut oman vastuualueesi erikseen määriteltyjen kiinteistöjen myynteihin, vuokraukseen ja kehityshankkeisiin yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää osaamistasi rautaisista ammattilaisista koostuvan tiimin tuella. Tilaomaisuuden hallinnan tiimiimme kuuluu kymmenen asiantuntijaa, joiden kanssa jaamme osaamista ja tuemme toisiamme erilaisten työtehtävien hoidossa. Käytössämme on myös monipuolinen koulutustarjonta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteinen tutkinto.

Eduksi luetaan kokemus vastaavista tehtävistä, tilojen ja kiinteistöjen vuokrauksesta ja myynnistä, investointihankkeista, asiakkuudenhallinnasta, tilahallinnasta ja tilajärjestelyistä. Eduksi katsotaan myös LKV- tai LVV-tutkinto.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitilapäällikkö Niko Suoniemi puh. 040 806 2794, tarvittaessa voi jättää soittopyynnön tekstiviestillä. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 22.5.2023.

Tehtävää haetaan Kuntarekryssä täältä > löytyvästä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitilapäällikkö Niko Suoniemi puh. 040 806 2794, tarvittaessa voi jättää soittopyynnön tekstiviestillä. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat