Korjausrakentamisen projektipäällikkö

Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 13.3.2020 Hae viimeistään 15.4.2020

Toteutamme suurimmassa osassa kiinteistöjämme kattavat viihtyvyys-remontit seuraavan kymmenen vuoden aikana, joten haemme nyt ammattitaitoiseen ja rentoon korjausrakentamisen tiimiimme

KORJAUSRAKENTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn kiinnostavien projektien parissa. Meillä töitä tehdään vahvalla ammattitaidolla, mutta pilke silmä kulmassa. Toimipaikkanasi on Espoon Tapiola.

Tehtäviisi kuuluvat hankkeiden aikaiset monipuoliset rakennuttajan tehtävät hanke suunnittelusta aina takuuaikaan asti. Vastaat projektien kannattavuudesta ja aika taulujen pitävyydestä sekä huolehdit, että laatu ja asiakastyytyväisyys ovat kaiken tekemisen lähtökohtana.

Arvostamme:

• kokemusta vastaavista tehtävistä
• tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta
• oma-aloitteisuutta sekä kykyä hallita suuriakin kokonaisuuksia
• erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
• asiakaslähtöistä ajattelua sekä positiivista asennetta
• organisointikykyä ja halua kehittää uusia toimintatapoja Katsomme eduksi myös ARA-menettelyn tuntemuksen.

Hae tehtävää 15.4.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen rekry@asokodit.fi. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Rakennuttamisjohtaja Turkka Keravuori, p. 041 515 2420

Asuntosäätiö-konserni on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja. Asuntosäätiön tarkoituksena on ollut perustamisestaan, vuodesta 1951, saakka työskennellä yleisen asumis tason kohottamiseksi. Tarkoituksenamme ei ole välittömän voiton tai taloudellisen edun tavoittelu. Asuntosäätiön suurin tytäryhtiö Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy (Asokodit) omistaa lähes 17 000 asuntoa 31 paikkakunnalla. Konsernin toiminta perustuu jatkuvaan kehittymiseen sekä hyvien asumispalveluiden tuottamiseen yhdessä huolella valittujen kumppaneiden kanssa.

www.asuntosaatio.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi