Kokeile kuukausi maksutta

Korjaussuunnittelun projektipäällikkö, projektiryhmän päällikkö ja projektijohtaja

A-Insinöörit
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 1.3.2023 Hae viimeistään 20.3.2023

Tervetuloa töihin ennakkoluulottomaan rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitoimistoon! Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison yrityksen edut, yhdistettynä mutkattomaan ja innostavaan kulttuuriin, jossa asiantuntijamme ja asiakkaamme voivat onnistua yhdessä.

Haemme nyt

Korjaussuunnittelun projektipäälliköitä, projektiryhmän päälliköitä ja projektijohtajia Tampereelle, Espooseen sekä muille paikkakunnille.

Etsimme uusia osaajia ratkomaan rakennusteknisiä haasteita korjaussuunnittelun kasvaviin yksikköihimme ja vahvasti digivihreyttä kohti kehittyvälle toimialallemme. A-Insinöörien korjausrakentamisen ammattilaisena edistät kestävää kehitystä ja pääset kehittämään ketteriä digitaalisia työkaluja kehitysorientoituneessa, ketterässä työyhteisössä.

Korjaussuunnittelun projektipäällikkönä, projektiryhmän päällikkönä tai projektijohtajana vastaat korjausrakentamisen rakennesuunnittelun, rakennusterveyden tai kosteusvaurion korjaussuunnitteluprojektin korkealaatuisesta toteutuksesta asiakkaillemme ja teet tiivistä yhteistyötä sidosryhmien kanssa. Työsi sisältää monipuolisia suunnittelu- ja tutkimustehtäviä stadioneilla, sairaaloissa, teattereissa, kirkoissa, arvokiinteistöissä ja tuhansissa muissa mielenkiintoisissa hankkeissamme sekä projektiryhmän ohjausta ja valvontaa. Tarkempi tehtäväkuvaus räätälöidään sinulle sopivaksi.

Sijaintipaikkakuntasi voi olla Tampere, Espoo, Turku, Pori, Vaasa, Seinäjoki, Jyväskylä, Joensuu, Lahti, Kuopio tai Oulu.

Tehtävissä onnistumiseen tarvitset uteliasta mieltä, tarkkuutta ja palavaa halua osoittaa asiantuntemustasi sekä kehittyä asiantuntijana. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta tiimityöasennetta unohtamatta sekä tottuneisuutta pitää projektin langat käsissäsi sekä tehtävään soveltuvaa tutkintoa. Eduksi katsomme tehtävään soveltuvat pätevyydet.

Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Saat työllesi kollegojen tuen kaikilla suunnittelun osa-alueilla, käyttöösi alan parhaan työkalut ja tekniikan sekä mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan.

Tarjoamme myös muut kilpailukykyiset henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista (Innostavimmat työpaikat 2022).

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä ja jätä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi 20.3.2023 mennessä osoitteessa www.ains.fi/ura.

Keskustelemme mielellämme kanssasi! Käsittelemme yhteydenottoja jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Rakennusterveyden ja kestävän kehityksen yksikönjohtaja Mikko Tarri, puh. 040 057 6633 tai mikko.tarri@ains.fi

Pirkanmaan ja muun Suomen korjaussuunnittelun yksikönjohtaja Saija Varjonen, puh. 040 777 5973 tai saija.varjonen@ains.fi

Etelä-Suomen korjaussuunnittelun ja asiantuntijapalveluiden yksikönjohtaja Seppo Raiski, puh. 0400 422 591 tai seppo.raiski@ains.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat