Kustannuslaskennan osaajia

NCC
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 16.12.2020 Hae viimeistään 5.1.2021

Haluatko olla vaikuttamassa kustannuslaskennan kehittämiseen huipputiimissä mielenkiintoisten asuntohankkeiden parissa?

Vahvistamme asuntorakentamisen kustannuslaskennan tiimiämme kokeneella kustannusinsinöörillä. Tehtävä ja tehtävänimike muodostuvat osaamisesi ja tehtävien laajuuden mukaan, ja tarjoamme mahdollisuuden kokemuksesta ja kiinnostuksestasi riippuen vastuullisempiinkin työtehtäviin.

Kustannusinsinöörinä olet keskeisessä roolissa toimialan kustannus- ja tarjouslaskennassa, rakennushankkeiden kustannusten arvioinnissa ja työmaiden kustannustavoitteiden määrittelyssä. Olet mukana rakennushankkeissa alusta loppuun, tehden tiivistä yhteistyötä sidosryhmien kuten hankinnan, suunnittelunohjauksen ja tuotannon kanssa.

Kustannusinsinöörin työhön tarjouslaskennan parissa sisältyy mm.:

  • kohteiden määrä- ja kustannuslaskenta
  • luonnoskuvista laskettavien budjettihintojen määritys
  • ennakkotarjouspyyntötehtävät
  • kustannustietouden keräys, analysointi ja hyödyntäminen

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta rakennusalan kustannuslaskennan tehtävistä
  • Kokemusta ja kiinnostusta tietomallien käyttöön
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI, RI, RKM tai muu soveltuva koulutus)

Toivomme, että sinulla on itsenäinen työote ja otat kokonaisuudet nopeasti haltuun, yksityiskohtia unohtamatta. Jos haluat aidosti kokeneiden ammattilaisten tiimiin ja sinulta löytyy opinnälkää, älyä, tuoretta ajattelua, paineensietokykyä ja sitkeyttä, voit olla etsimämme henkilö. Sovellut joukkoomme, jos sinulla on halu olla mukana kehittämässä toimivaa, motivoitunutta ja osallistuvaa tiimiä. Toivomme, että innostut uusien työkalujen ja toimintamallien myötä.

Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja tuoda mielipiteensä esiin. Työkulttuurissamme on matala hierarkia, joka näkyy arkipäiväisessä kanssatekemisessä keskenämme. Ympäristössämme työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Teemme töitä tiimeissä yli rajojen ja keskustelukulttuurimme on rikas. Tämä tarjoaa mahdollisuuden sekä oman osaamisen laajentamiseen, että parempien liiketoiminnan ratkaisujen tuottamiseen.

Toimipiste sijaitsee NCC:n Suomen pääkonttorissa pääkaupunkiseudun risteyskohdassa Helsingin Ruskeasuolla.

Lisätietoja tehtävästä ja NCC:llä työskentelystä antaa laskentapäällikkö Anne Lehto, 050 361 0874.

Toivottavasti innostuit, kerrothan meille kiinnostuksestasi hakemuksen ja CV:n muodossa helppokäyttöistä hakulomakettamme käyttäen mahdollisimman pian, viimeistään 5.1.2021 mennessä! Tehtävässä aloitus on sopimuksen mukaan, hakemuksia käydään kuitenkin läpi jo hakuajalla.

Tutustu NCC:llä työskentelyyn ja lue lisää blogistamme.

NCC:n asuntorakentamisen yksikkö on yksi pääkaupunkiseudun johtavista asuntorakentamisen palvelujen tuottajista. Toimimme monipuolisten hanke- ja urakkamuotojen parissa omaperusteisista hankekehityskohteista kilpailu-urakoihin ja monenlaisiin kehityshankkeisiin. Meille tärkeintä on tunnistaa ja ratkaista asiakkaidemme rakennustarpeita. Teemme terveellisiä ja turvallisia koteja.

NCC on mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta; syrjimättömyys, joustaminen ja työelämän tasapaino, esimiestyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus sekä hyvä hakijakokemus.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi