Laskenta- ja elinkaariasiantuntijoita

A-Insinöörit
Sijainti Espoo, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku
Päivämäärät Julkaistu 16.9.2021 Hae viimeistään 30.9.2021

Onko rakentaminen intohimosi? Tervetuloa töihin ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon! Me A-Insinööreissä autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden ja innon.

Haemme nyt vahvistusta

Kustannuslaskija/kustannusasiantuntija/määrälaskija/hiilijalanjälkilaskija/elinkaariasiantuntija, Espoo, Tampere, Turku, Kuopio ja Oulu

Vastaat monipuolisten rakennushankkeiden kustannussuunnittelu-, kustannuslaskenta- tai määrälaskentatehtävistä osana kustannuslaskentatiimiä. Espoon toimipisteeseen haemme henkilöä, joka työskentelee mielellään aktiivisesti asiakasrajapinnassa. Toivomme sinulta teknistä rakennusalan peruskoulutusta ja mahdollisesti kokemusta rakennusalalta.

Arvostamme yrittäjähenkistä otetta työskentelyyn, yhteistyö- ja aloitekykyä sekä taitoa kuunnella asiakasta.

Tarjoamme ammattitaitoisen ja tukea antavan tiimin, viihtyisän työympäristön, mielenkiintoiset hankkeet ja käyttöösi alan parhaat työkalut. Satsaamme siihen, että ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Työyhteisömme on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista (Innostavimmat työpaikat 2020).

Tutustu meihin ja täytä hakemuksesi 30.9.2021 mennessä osoitteessa www.ains.fi/ura. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lopullisen toimenkuvasi voimme räätälöidä kokemuksesi ja mielenkiinnon kohteidesi perusteella.

Lisätietoja avoinna olevista tehtävistä antaa:

  • Laskenta- ja elinkaariasiantuntijatehtävät
    Yksikönjohtaja Jarkko Koskipalo puh. 0400 174 077, jarkko.koskipalo@ains.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi