Laskentapäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 22.5.2018 Hae viimeistään 3.6.2018

Haemme laskentapäällikköä Itä- ja Keski-Suomen alueelle

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi useita sairaala-, koulu- ja asuntokohteita Itä- ja Keski-Suomen alueelle.

 

Mitä pääset tekemään?

Laskentapäällikkönä vastaat Itä-Suomen tarjouslaskentaprosessista. Vedät tarjouslaskentaprojekteja, kehität prosesseja ja teet myös itse laskentaa. Esimiesroolissasi tuet tiimisi osaamisen kehittymistä ja varmistat, että laskenta pystyy vastaamaan liiketoiminnan, ja sitä kautta asiakkaan, tarpeisiin. Taustoitat tarjouslaskentaa tekemällä markkinakartoituksia ja etsit aktiivisesti mahdollisia laskenta-aihioita. Huolehdit siitä, että ympäristö- ja työturvallisuusnäkökulmat tulevat huomioiduksi jo laskentavaiheessa.

Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, joten ei kannata jättää hakematta, vaikka edellä kuvatut saappaat hölskyisivät vielä jalassa: Voit aloittaa työt laskijana ja osaamisen kasvaessa tarttua tarjoamiimme etenemismahdollisuuksiin. Toimipaikkasi sijaitsee joko Lahdessa, Kuopiossa tai Jyväskylässä. Tehtävä vaatii matkustusvalmiutta, koska osaamistasi halutaan hyödyntää koko Itä- ja Keski-Suomen alueella.

 

Mitä toivomme sinulta?

– aiempaa kokemusta talonrakennuksen kustannuslaskennasta laskentatehtävistä
– soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
– hyvää suomen kielen taitoa. Englanninkielen taito katsotaan eduksi.
– asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
– aloitteellisuutta, organisointitaitoa ja järjestelmällistä otetta
– tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– arvojemme kokemista omaksesi.

 

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 3.6.2018 mennessä. Lisätietoja saat aluejohtaja Petri Laukkaselta,
p. 050 400 3309, petri.laukkanen@skanska.fi.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi