Kokeile kuukausi maksutta

Lattiaratkaisuiden tuotepäällikkö

Kiilto Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu, Pirkanmaa
Päivämäärät Julkaistu 9.9.2022 Hae viimeistään 18.9.2022

Haemme nyt rakentamisen liiketoimintaamme

LATTIARATKAISUIDEN TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ
asemapaikkanaan ensisijaisesti pääkaupunkiseutu tai Pirkanmaa.

Rakentamisen liiketoimintamme tarjoaa asiakkailleen palveluja, ratkaisuja ja tuotteita, joita valmistamme Suomessa Lempäälän ja Forssan sekä Ruotsissa Hallstahammarin ja Örnsköldsvikin tehtaillamme. Tekniikan, myynnin ja markkinoinnin ammattilaisista koostuva tiimimme on erittäin kokenut ja saat siltä vahvan taustatuen työhösi. Kiillossa pääset mukaan voimakkaasti kasvavaan ja kansainvälistyvään konserniin!

Työskentelet rakentamisen liiketoiminnan viiden henkilön tuotehallintatiimissä ja pääasiallinen vastuualueesi on lattiaratkaisut. Vastaat tuoteportfolion kehittämisestä kaikissa Kiillon toimintamaissa ja tehtäviisi kuuluu tuoteportfolion hallinta, markkinointiyhteistyö sekä tekninen ja myynnin tuki. Lisäksi pidät yhteyttä asiakkaisiin ja vedät asiakas- ja myyntihenkilöstön koulutuksia. Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, markkinoinnin, tuotekehityksen ja tuotannon kanssa.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi viimeistään 18.9.2022 osoitteessa www.kiilto.com/careers

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi