Lupa-arkkitehti

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 27.3.2020 Hae viimeistään 9.4.2020

Kaupunkiympäristö
helsinkirekry.fi

Kaupunkiympäristön toimialalla suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Tule rakentamaan kanssamme maailman toimivinta kaupunkia!

Haemme nyt rakennusvalvontapalveluun

Lupa-Arkkitehtia
Työavain KYMP-03-23-20

Lupa-arkkitehdin tehtäviin kuuluu lupakäsittely ja päätökset korjausrakentamisessa sekä uudisrakennushankkeissa. Tehtävässä tarvitaan syvällistä ja laaja-alaista rakennussuunnittelun, kaavoituksen, rakennuslainsäädännön ja rakentamismääräysten tuntemusta sekä kykyä niiden käytäntöön soveltamiseen. Työ on asiantuntijatyön lisäksi myös asiakaspalvelutyötä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus on rakennusarkkitehdin tutkinto tai vastaava alempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme kokemusta rakennussuunnittelutehtävistä ja/tai
muista rakennusvalvontatehtäviin perehdyttävistä tehtävistä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Helsingin rakentamiseen ja rakentamisen määräysten muuttumiseen sekä mahdollisuuden vaikuttaa näihin. Saat Helsingin kaupungin työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattiaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Jätä hakemuksesi 9.4.2020 klo 16 mennessä täällä.
Työavaimen numero ohjaa ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi