Lupa-arkkitehti, maisema-arkkitehti

Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 17.4.2020 Hae viimeistään 4.5.2020
Turun kaupungin kaupunkiympäristötoimiala hakee
Kolmea lupa-arkkitehtia

Lupa-arkkitehtien pääasiallisena tehtävänä on rakentamiseen liittyvien lupapäätösten valmistelu ja päätöksenteko sekä rakennusvalvonnan asiakkaiden neuvonta ja ohjaus. Lupa-arkkitehdit työskentelevät yhdessä useiden rakentamisen ja sen eri suunnittelualojen asiantuntijoiden kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävissä edellytetään arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin tutkintoa sekä riittävää kokemusta rakennusten suunnittelusta tai suunnittelun valvonnan hallintotehtävistä. Lisäksi arvostamme asiakashenkistä ja aktiivista työskentelyotetta sekä yhteistyökykyä niin ammattilaisten kuin kertarakentajien kanssa.

Maisema-arkkitehtia

Maisema-arkkitehdin tehtäviin kuuluu keskustavalaistuksen koordinointi sekä hyvinvointia ja elävää kaupunkielämää tukevan julkisen kaupunkitilan kuten Aurajoen rantojen, kaupunkiaukioiden ja puistojen suunnittelu sekä suunnittelun ohjaaminen.

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävässä edellytetään yliopistossa tai teknillisessä korkeakoulussa suoritettua maisema-arkkitehdin tutkintoa sekä näkemyksellisyyttä, taitoa organisoida, johtaa ja viedä läpi projekteja sekä kykyä hahmottaa ja koordinoida laajoja kokonaisuuksia.

Tarjoamme sinulle monipuoliset tehtävät, ison organisaation tuen ja mahdollisuuden olla mukana kasvavan kaupungin kehityksessä.

Lisätietoa, hakuohjeet ja myös muut avoinna olevat tehtävät löydät osoitteesta turku.fi/rekry Haku päättyy 4.5.2020.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi