LVI-suunnittelija

Päivämäärät Julkaistu 8.2.2019 Hae viimeistään 15.3.2019

Haemme LVI-suunnittelijaa korjausrakentamisen hankkeisiin Helsingin Ruskeasuon toimistollemme. Työsi sisältää asiantuntijatehtäviä ja asiakaspalvelua. Pääset kykyjesi mukaan nopeasti mielenkiintoisiin hankkeisiin vastuulliseksi suunnittelijaksi ja osaksi motivoitunutta, huipputasoista sekä tulosta tekevää tiimiä! Meillä etenet urallasi alan johtavaksi asiantuntijaksi tai esimiestehtäviin omien tavoitteiden ohjaamana.

Toivomme sinulta

  • Insinööri AMK tai DI-koulutusta
  • kokemus LVI-suunnittelutyöstä myös käytännön asentaja- tai työnjohtokokemus katsotaan eduksi
  • yhteistyötaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • MagiCad osaamista


Tarjoamme sinulle
Vaihtelevat ja haastavat suunnittelukohteet talonrakentamisessa.
Pääset mukaan motivoituneeseen ja innostuneeseen ilmapiiriin sekä mahdollisuuden itsekin kehittyä rakennusalan moniosaajana huipputiimissä, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä hyvää tulosta. Optiplan tarjoaa monipuolisesti uramahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat onnistumisen halu ja vastuullisuus. Tarjoamme myös suuren NCC-konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Meillä työskentelet myös aidosti monialaisessa suunnittelutoimistossa yhteistyössä kaikkien suunnittelualojen kanssa.

Lisätietoja antaa
Toimialajohtaja Petri Paavilainen puh. 041 445 1477 tai petri.paavilainen@optiplan.fi

Hae

Hakuaika päättyy 15.3.2019. Kannattaa kuitenkin hakea heti, sillä haastattelemme ja täytämme avoimet paikat heti sopivan hakijan löydyttyä! Hakeminen rekrytointijärjestelmämme kautta on helppoa ja nopeaa.

Hae paikkaa tästä

Yhteystiedot:

Petri Paavilainen
Toimialajohtaja
+358 41 445 1477
petri.paavilainen@optiplan.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi