Nuorempi ja kokeneempi maisemasuunnittelija

Päivämäärät Julkaistu 21.9.2017 Hae viimeistään 13.10.2017

Destian asiantuntijapalveluiden liikenne- ja ympäristösuunnittelun yksikkö hakee maisemasuunnittelijoita (maisema-arkkitehti tai hortonomi) monipuolisiin asiantuntija- ja suunnittelutehtäviin katu-, puisto- ja lähiympäristön suunnitteluhankkeissa. Kokeneempi suunnittelija voi kokemuksestaan riippuen toimia myös projektipäällikkönä. Tehtävän sijainti on Vantaa tai Tampere.

Odotamme    

Odotamme molemmissa tehtävissä hakijoilta hyvää suunnitteluohjelmistojen hallintaa (esim. Microstation, Autocad, Civil, MS officen työkalut) ja arvostamme mallinnus- ja havainnollistustyökalujen osaamista. Hulevesien hallinnan osaaminen sekä kasvien tuntemus luetaan eduksi.

Nuorempi suunnittelija on joko vastavalmistunut tai 1-2 vuotta suunnittelukokemusta omaava henkilö. Kokeneemmalla asiantuntijalla on vähintään 3-5 vuoden työkokemus maisema- ja ympäristösuunnittelun tehtävistä. Maisemasuunnittelijoilta toivomme työskentelyyn oma-aloitteista ja reipasta asennetta, sujuvaa kielitaitoa ja palavaa halua oppia uutta.

Lisätietoja  

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön johtaja Arto Ruotsalainen, puh. 050 3570 744 tai arto.ruotsalainen@destia.fi

Jätä hakemuksesi tositoimiin 13.10. mennessä osoitteessa www.destia.fi/rekry

Liity joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi