Ostaja

NCC
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 24.11.2021 Hae viimeistään 12.12.2021

Oletko tehokas ja järjestelmällinen, sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja tunnet hyvin rakennusalan tuotteet ja palvelut? Voisit olla uusi jäsen materiaaliostoryhmäämme!  Tiimimme vastaa rakennustuotteiden ja -materiaalien hankinnasta valtakunnallisesti kaikille NCC Buildingin työmaille.

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle ostajaa vakituiseen työsuhteeseen materiaalihankinnan tiimiin. Palvelemme kaikkia liiketoimintojamme: asunto-, toimitila- ja korjausrakentamista.

Ostajana vastaat materiaaliostoista erilaisille NCC Buildingin projekteille, jotka sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Vastaat myös määriteltyjen materiaalien ennakkohinnoittelusta ja kommentoit tarvittaessa laskentahintoja. Olet tärkeänä tekijänä mukana kehittämässä ostotoimintoa yhdessä muun tiimin kanssa. Tehtävässä on jonkin verran matkustamista kotimaassa. Muutamia esimerkkejä mielenkiintoisista projekteistamme ovat Scandic Grand Central Helsinki, We Land ja Kulma-21.

Mitä ostajan työ meillä tarjoaa sinulle? 

Tukenaan materiaalioston tiimillä ja näin myös sinulla on koko NCC konsernin osaaminen, ostovoima ja kansainvälisen hankinnan verkosto. Saat tilaisuuden kehittyä NCC:n monien mahdollisuuksien ympäristössä. Työskentelet niin ulkoisten kuin sisäisten sidosryhmien kanssa ja saat laajan verkoston yhteistyökumppaneita mm. laskennasta, suunnittelunohjauksesta ja tuotannosta.

Tarjoamme myös mahdollisuuden koulutuksiin ja ammatilliseen kehittymiseen yhdessä Pohjoismaiden suurimmista rakennusalan yrityksistä. Kannustavassa työskentelyilmapiirissä on mielekästä tehdä jokapäiväistä työtä. Arvostamme hyvinvointia sekä työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Esimerkiksi Kunnonrakentajat -verkostomme järjestää säännöllisesti paljon erilaisia liikuntamahdollisuuksia.

Oletko juuri sinä hankinnan tulevaisuuden osaaja?  

NCC:llä olemme valmiita uusiin haasteisiin ja meillä on rohkeutta ajatella asioita uudella tavalla! Meille on tärkeää, että sinäkin haluat olla mukana kehittämässä toimivaa, motivoitunutta ja osallistuvaa tiimiä ja osaat toimia yhteistyössä kaikkien oleellisten sidosryhmien kanssa.

Kokemus ja taidot, joita toivomme sinulta:

  • soveltuvaa koulutustaustaa (tekninen / kaupallinen), rakennusalan koulutus on eduksi
  • rakennustarvikkeiden tuntemusta tai kokemusta niiden ostamisesta / myynnistä
  • tehokasta ja järjestelmällistä työskentelyotetta, sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin
  • erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
  • halua kehittyä ja olla mukana kehittämässä ja uudistamassa hankintatoimintoa
  • pystyt kommunikoimaan suomen kielen lisäksi vähintään englanniksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä kertoo mielellään hankintapäällikkö Tuomas Eronen, p. +358 50 379 6916.

Haethan meille täältä löytyvän linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.12.

Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Tutustu NCC:hen työnantajana urasivultammeblogeistamme, lue lisää projekteistamme

Koe tunnelmia NCC:llä työskentelystä videolta

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi