Palvelupäällikkö

Stara
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 3.12.2020 Hae viimeistään 16.12.2020

Tehtävän kuvaus

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Innostava tehtävämme on pitää huolta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen palvelupäällikköä yksikköön, jonka palveluja ovat maaperätutkimukset ja geotekniset mittaukset.

Mitä teet?

Palvelupäällikkönä johdat pohjatutkimusyksikköä ja toimit noin 20 hengen asiantuntijayksikön tulosvastuullisena päällikkönä sekä kahden tiiminvetäjän ja tukipalvelujen esihenkilönä. Osallistut myös pohjatutkimusalan asiantuntija-ja kehitystehtäviin kaupunkitasolla. Olet kaupunkitekniikan rakentamisen johtoryhmän jäsen.

Kuka olet?

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, geoteknisen asiantuntijan pätevyys ja tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Olet tavoitteellinen työssäsi, sitoutunut ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot.

Tehtävä edellyttää hyviä valmiuksia yksikön palvelujen kehittämiseen (myös kansallisella tasolla), hyvää englannin kielen taitoa sekä esihenkilövalmiuksia.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Stara tuottaa kaupunkiympäristön rakentamisen ja hoidon sekä logistiikan palveluja koko Helsingin kaupungille. Haluamme olla vastuullinen edelläkävijä. Teemme läheistä kehittämisen yhteistyötä tutkimuslaitosten ja yritysten kanssa. Olemme alamme uusien innovaatioiden kokeilu- ja kehitysalusta Helsingissä.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan määräytyvä tehtäväkohtainen palkka on 4146,82 euroa kuukaudessa + mahdolliset lisät. Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan. Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuajan aikana.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

yksikönjohtaja Hannu Halkola, puh. 050 042 7730 (arkisin klo 14-16) tai palvelupäällikkö Lars Sandberg, puh. 040 163 4311 (arkisin klo 9-12)

16.12.2020 klo 16:00. Hae tästä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi