Projekti-insinööri

Lehto Tilat Oy
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 3.12.2020 Hae viimeistään 18.12.2020

Etsitkö tilaisuutta päästä työskentelemään hybridihankkeiden parissa?
Hankkeissamme on useita loppukäyttäjiä, ja olemme mukana suunnittelunohjauksessa hankkeiden alusta lähtien, emmekä vasta sitten kun perinteisen mallin pääurakkakilpailutussuunnitelmat on tehty.

Haemme nyt porukkaamme uutta avainhenkilöä työskentelemään projekti-insinöörin tehtävässä. Työllistyt toimitilarakentamisen puolelle, hybridihankkeista vastaavaan yksikköömme. Meillä on käynnistymässä useita erilaisia kohteita, joista malttamattomina haluaisimme päästä kertomaan sinulle tapaamisen merkeissä lisää!

Olisi mainiota, jos pystyisit aloittamaan tässä tehtävässä heti alkuvuodesta.

Projekti-insinöörinä Lehdolla
Työskentelet tärkeässä roolissa suunnittelun ohjauksen, hankekehittämisen ja työmaan ammattilaisten kanssa. Työpöydälläsi on esimerkiksi käyttäjämuutossuunnitteluun ja ympäristösertifiointiin liittyviä tehtäviä sekä erilaisia aikatauluttamisia ja talousanalyyseja. Sinulla on käsissäsi useita koordinointitehtäviä kerrallaan ja omalla työpanoksellasi tehostat projektin eri vaiheiden läpimenoaikoja ja olet mukana vaikuttamassa hankkeen onnistuneeseen lopputulokseen.

Tässä projekti-insinöörin tehtävässä tulet huomaamaan, että meillä on allianssimallin parhaita leanimaisia piirteitä toimintaamme sisäänrakennettuna, vaikkei hankkeitamme allianssiurakalla vedetäkään. Pidämme huolen siitä, että meillä on tiimissämme tahtotila selättää haasteita yhdessä, ajatellen jatkuvasti hankkeen parasta. Sitoutuminen ja avoin informaatio ovat työskentelymme kulmakiviä.

Oletko sinä etsimämme osaaja?
Haemme tehtävään henkilöä, jolla on…
– rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin (AMK/DI) tutkinto
– aiempaa työkokemusta esimerkiksi työmaainsinöörin tai asukasmuutosinsinöörin tehtävistä
– itseohjautuva työskentelyote ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa
– arvostamme aiempaa kokemusta ekologisuusasioista sekä kiinnostusta ympäristönäkökohtien parissa työskentelyyn

Olet ennakkoluuloton ja rohkea tiimipeluri, joka haluaa onnistua yhdessä. Sinulla on pitkäjänteisyyttä etkä pelkää epäonnistumisia. Sinun ei vielä tarvitse olla alasi kärjessä, kunhan olet motivoitunut menestymään työssäsi. Asenne todellakin ratkaisee!

Millainen työnantaja olemme?
Tässä on tarjolla erityinen tilaisuus päästä aitiopaikalle oppimaan kokonaisvaltaista kehitysvaiheen koordinointia. Meillä on erinomainen tilanne projektikannassamme mm. Kivistön Palvelukeskus ja useita muita muutaman kymmenen miljoonan arvoisia hankkeita. Näin ollen haluammekin muistuttaa sinua, että saat haastavampia rooleja sitä mukaa, mitä hartiasi jaksavat kantaa. Myöhemmin voit edetä omien toiveidesi mukaisesti myös muihin tehtäviin talon sisällä.

Lehto ei ole mikä tahansa rakennusalan työpaikka. Haluamme olla alamme edelläkävijöitä ja siksi arvostamme jatkuvaa oppimista sekä kehittämishaluista työotetta. Toivommekin sinulla olevan innokkuutta ja motivaatiota oman ammattitaitosi kehittämiseen. Saat tietenkin hyvän perehdytyksen tehtävään, mutta pääset myös heti jakamaan oivalluksiasi meille. Tarjoamme valitulle osaajalle monipuoliset urakehitysmahdollisuudet sekä muut yhtiön kattavat henkilöstöedut.

Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta!
Jos tämä tehtävä sytytti ja haluat kuulla lisätietoja tästä loistavasta tilaisuudesta, ota suoraan yhteyttä aluejohtajaamme Henri Mämmiin. Tavoitat Henrin numerosta 050 346 9076.

Lähetä meille oheisen linkin kautta CV:si ja hakemuskirjeesi palkkatoiveen kera. Kerro meille itsestäsi ja aiemmista projekteistasi. Hakulomakkeen täyttää kätevästi vain noin 5 minuutissa. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti. Hakuaika tehtävään päättyy 18.12.2020.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi