Kokeile kuukausi maksutta

Projekti-insinööri

Hoivarakentajat Oy
Sijainti Useita kaupunkeja, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 1.6.2022 Hae viimeistään 30.6.2022

Tiimissämme on tilaa, pätevä projekti-insinööri!
Etsimme projekti-insinööriä työpariksi projektipäälliköllemme.

Hoivarakentajat Oy on Suomen suurin julkinen hirsirakentaja ja vastuullisen rakentamisen edelläkävijä. Rakennamme terveitä ja pitkäikäisiä palvelurakennuksia puhtaasta, kotimaisesta hirrestä. Asiakkaamme kertovat, että erotumme muista etenkin asiakaspalvelussa ja rakennusprosessin sujuvuudessa.

Projekti-insinöörinä olet osa noin kymmenhenkistä projektitiimiämme. Työnkuvasi koostuu rakennusprojektin avustavista, monipuolisista tehtävistä. Olet projektipäällikkömme oikea käsi ja hoidat näppärästi rakennusprojektiemme päivittäisiä töitä. Tartut tarmolla juokseviin asioihin kuten erilaisiin sopimuksiin ja lomakkeisiin. Pääset myös vierailemaan työmaillamme, joita kohoaa ympäri Suomen.

Halutessasi saat meiltä eväitä kasvaaksesi toivomaasi rooliin, kuten rakentamisen johtotehtäviin. Yhdessä ideoitavien kehitysprojektiemme kautta pääset määrittämään myös yrityksemme suuntaa.

Toivomme uudelta projekti-insinööriltämme
  • Sinulla on insinöörin tutkinto tai muuta vastaavaa osaamista.
  • Eduksi on myös työkokemus, joka on valmistanut sinua projekti-insinöörin tehtäviin.
  • Tärkeintä on kuitenkin se, millainen tyyppi olet: asiakkaiden kanssa sujuvasti sukkuloiva tiimityöskentelijä. Tarvittaessa osaat sysätä insinööritermit sivuun ja puhua asiakkaidemme kieltä. Mukaan voit hypätä siis vaikka suoraan koulun penkiltä, asenne ratkaisee!
Tarjoamme sinulle
  • Tukenasi on asiantuntijatiimi, jossa jokaista tsempataan ja arvostetaan. Etätyö saa vastapainoa tiimitapaamisista, joissa rentoudumme ja keskustelemme niin työasioista kuin muista elämän tärkeistä jutuista.
  • Saat paikan tulevaisuuden rakentamisen eturivistä. Huomioimme erityisosaamisesi, ja voit kehittää toimenkuvastasi oman unelmatyösi.
  • Arvokkaat taitosi näkyvät myös palkassasi ja hyvinä työsuhde-etuina.

“Hoivarakentajilla on työntekijöinä huipputyyppejä ja he yhdessä muodostavat uniikin tiimin, jossa tuetaan toinen toisensa onnistumista. Tiimi on pieni ja tulokset huikeita. Omistajien sitoutuminen ja vuosia kestänyt kova työnteko on luonut pohjan, jonka päälle uudet työntekijät ovat päässeet rakentamaan ja yhdessä oppimaan.” – Jouni

Tärppäsikö?

Jos kiinnostuit tai kaipaat lisätietoja avoimesta projekti-insinöörin paikasta, soita tai laita viestiä Niilolle numeroon 040 752 2730. Hakemuksen voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen niilo.rantala@hoivarakentajat.fi. Pestaamme sopivan osaajan heti hänet löydettyämme, joten olehan pian yhteyksissä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi