Projekti-insinööri, projektipäällikkö, rakennustöiden valvoja

Päivämäärät Julkaistu 16.4.2019 Hae viimeistään 29.4.2019

Indepro Oy on rakennuttamiseen, projektinjohtoon ja työmaavalvontaan keskittynyt konsulttitoimisto. Yritys on riippumaton ja itsenäinen alan ammattilaisten asiantuntijayritys. Etsimme joukkomme vahvistukseksi

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ, PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ JA RAKENNUSTÖIDEN VALVOJAA

Projekti-insinööriksi haemme uransa alkuvaiheessa olevaa henkilöä avustamaan rakennuttamistehtävissä ja samalla kehittymään projektipäälliköksi.

Projektipäälliköksi haemme kokenutta rakennuttajaa johtamaan itsenäisesti projekteja.

Rakennustöiden valvojaksi haemme henkilöä, jolla on vahvaa työmaakokemusta. Aiempi kokemus valvojan tehtävistä ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Edellytämme kaikilta hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta sekä halua jatkuvaan kehittymiseen. Lisäksi arvostamme asiakaslähtöisyyttä, yhteistyökykyä ja hyviä kirjallisia taitoja. Tarjoamme sinulle paikan arvostetussa yrityksessä ja kokeneessa työyhteisössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Hankkeemme ovat monipuolisia uudis- ja korjausrakennushankkeita, jotka painottuvat liike- ja toimitiloihin sekä julkisten toimijoiden hankkeisiin.

Lähetä hakemuksesi 29.4.2019 mennessä osoitteeseen:
Indepro Oy
Itämerenkatu 1, 00180 HELSINKI
tai matti.kruus@indepro.fi.

Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Matti Kruus 050 586 6323 tai projektinjohtaja Pekka Rantala 040 500 3962.

www.indepro.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi