Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäällikkö

Hoivarakentajat Oy
Sijainti Useita kaupunkeja, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 1.6.2022 Hae viimeistään 30.6.2022

Ihmisläheinen projektipäällikkö: hyppää Hoivarakentajien kelkkaan!
Tule meille projektipäälliköksi, tärkeäksi lenkiksi asiantuntijoidemme verkostoon.

Hoivarakentajat Oy on Suomen suurin julkinen hirsirakentaja ja vastuullisen rakentamisen edelläkävijä. Rakennamme terveitä ja pitkäikäisiä palvelurakennuksia puhtaasta, kotimaisesta hirrestä. Asiakkaamme kertovat, että erotumme muista etenkin asiakaspalvelussa ja rakennusprosessin jouhevuudessa.

Projektipäällikkönä johdat vastuullasi olevia rakennusprojekteja. Pidät tiedotuskanavat auki ja langat käsissäsi niin työmaan toimittajien, suunnittelukumppaneidemme kuin oman tiimisi suuntaan. Huolehdit, että projektin välitavoitteet saavutetaan ajallaan ja vierailet säännöllisesti työmaillamme. Lisäksi vastaat projektiesi taloudesta.

Meillä on aidosti tilaa ajatuksillesi ja visioillesi siitä, millaista on tulevaisuuden puurakentaminen! Yhdessä ideoitavissa kehitysprojekteissa pääset laatimaan myös yrityksemme suuntaviivoja.

Hoivarakentajilla olet osa kannustavaa, välitöntä asiantuntijoidemme tiimiä. Työaikasi joustaa ja toimeen voit tarttua joko etänä tai Tampereen konttorillamme. Tarjoamme etätiimiläisillemme mahdollisuuden työskennellä myös toimistohotellista käsin.

Toivomme uudelta projektipäälliköltämme
  • Sinulla on rakennusinsinöörin tutkinto tai muuta vastaavaa osaamista.
  • Sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus töistä, jotka ovat luoneet pohjan projektipäällikön pestiin.
  • Olethan rakentava paitsi osaamiseltasi myös luonteeltasi! Luotsaat innostavasti sekä tiimiäsi että yhteistyökumppaneitamme.
  • Osaat tarvittaessa heittää ammattijargonin sivuun ja kohtaat asiakkaamme lämpimästi, heidän kielellään.
Tarjoamme sinulle
  • Pääset osaksi ainutlaatuista asiantuntijatiimiä, jonka jokaista jäsentä tuetaan ja arvostetaan. Etätyö saa vastapainoa tiimitapaamisista, joissa rentoudumme ja keskustelemme niin työasioista kuin muista elämän tärkeistä jutuista.
  • Saat paikan tulevaisuuden rakentamisen eturivistä. Huomioimme erityisosaamisesi, ja voit kehittää toimenkuvastasi oman unelmatyösi.
  • Arvokas osaamisesi näkyy myös palkassasi ja hyvinä työsuhde-etuina.

“Hoivarakentajilla on työntekijöinä huipputyyppejä ja he yhdessä muodostavat uniikin tiimin, jossa tuetaan toinen toisensa onnistumista. Tiimi on pieni ja tulokset huikeita. Omistajien sitoutuminen ja vuosia kestänyt kova työnteko on luonut pohjan, jonka päälle uudet työntekijät ovat päässeet rakentamaan ja yhdessä oppimaan.” – Jouni

Innostuitko?

Jos kiinnostuit tai kaipaat lisätietoja projektipäällikön paikasta, soita tai laita viestiä Niilolle numeroon 040 752 2730. Hakemuksen voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen niilo.rantala@hoivarakentajat.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian, sillä paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi