Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäällikkö

Trutec Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 14.5.2024 Hae viimeistään 24.5.2024

Haemme Helsingin toimipisteeseemme projektipäällikköä vastaamaan projektien toteutuksesta tulosvastuullisesti kotimaassa. 

Tervetuloa työskentelemään teräshallirakentamisen kasvuyhtiöön

Haemme projektipäällikön tehtävään vastuuntuntoista alan ammattilaista, jolla on aikaisempaa kokemusta liiketilarakentamisesta esim. projekti- tai työpäällikön roolissa.

Trutec Oy:n projektipäällikkönä toimit alan näköalapaikalla

Haemme tiimiimme projektipäällikköä vastaamaan projektien toteutuksesta tulosvastuullisesti. Projektipäällikkönä huolehdit hankkeiden kokonaisjohtamisesta budjetin mukaan. Toimenkuvaan sisältyviä projekteja ovat laajat halliprojektitoteutukset, teräsrakennetoimitukset asennettuna sekä julkisivuprojektit ympäri Suomea.

Työskentelemme laajan sopimuskumppaniverkoston kanssa toteuttaen strategiaamme tehdä tilaa asiakkaidemme liiketoiminnan menestystä varten. Toimitamme asiakastarpeen mukaisen toimitussisällön.

Mitä odotamme sinulta?

Hakemamme henkilö on kokenut rakennusalan ammattilainen, jolla löytyy aikaisempaa kokemusta merkittävistä hankkeista vuosien ajalta esim. projekti- tai työpäällikön roolissa. Olet vastuuntuntoinen, organisointikykyinen ja yrittäjähenkinen persoona, jolla pysyy useidenkin projektien langat käsissä.

Näet asioissa ensisijaisesti mahdollisuuksia ja viet työvaiheita sekä hankkeita eteenpäin järjestelmällisesti. Toivomme sinulta hyvää pelisilmää ja vuorovaikutustaitoja sekä tulosvastuullista asennetta. Olet ylpeä työstäsi ja haluat sen näkyvän laadukkaassa lopputuloksessa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vastuullisen työnkuvan merkittävien liike- ja talous- sekä yhteiskuntarakentamisen projektien piirissä. Käytössämme on kattava työterveys ja Smartumin edut. Käytössäsi on myös liukuva työaika sekä joustava etätyömahdollisuus. Toimistomme sijaitsevat Seinäjoella ja Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tervetuloa osaksi rentoa ja mukavaa työyhteisöämme. Pidämme huolta henkilöstömme hyvinvoinnista panostamalla hyvään työilmapiiriin ja henkilöstön kehittämiseen. Meillä saat vapautta ja vastuuta osaamisesi mukaan kannustavassa työyhteisössä.

Lisätiedot tj. Anssi Mäkelä, Trutec Oy: p. 040 549 3004
Hae paikkaa 24.5.2024 mennessä: anssi.makela@trutecoy.fi.

TULE MUKAAN NÄKÖALAPAIKALLE VAHVASTI KEHITTYVÄÄN JA KASVAVAAN YRITYKSEEN!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat