Projektipäällikkö, Sisäilmantutkija

Päivämäärät Julkaistu 24.1.2020 Hae viimeistään 6.2.2020

Dimen Group on rakennusten sisäilmatutkimuksiin ja -konsultointiin erikoistunut yrityskokonaisuus, jonka toimialueena on erityisesti palvelu- ja toimitilakiinteistöt.

Etsimme nyt joukkoomme Tampereelle

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan sisäilmatutkimusprojekteista ja niihin liittyvistä asiantuntijatehtävistä. Projektien ohjaamisen lisäksi työssäsi osallistut myös käytännön tutkimustyöhön.

Odotamme sinulta:

  • insinöörin tai DI-koulutusta tekniikan alalta
  • kokemusta rakennusten kunto- tai sisäilmateknisistä tutkimuksista tai vastaavista asiantuntijatehtävistä

sekä
SISÄILMATUTKIJAA

työskentelemään kiinteistöissä tehtävien kosteus- ja sisäilmateknisten tutkimusten ja raportoinnin asiantuntijatehtävissä.

Odotamme sinulta:

  • insinöörin tai DI-koulutusta tekniikan alalta. Voit olla jo kokeneempi ammattilainen tai vastavalmistunut
  • aiempi kokemus kosteus- ja sisäilmateknisistä tutkimuksista, tai muusta sisäilmaan liittyvästä työstä katsotaan eduksi Pienessä ja ketterässä organisaatiossa pääset ottamaan vastuuta, työskentelemään monipuolisissa tehtävissä, sekä kehittymään omassa työssäsi hyvähenkisessä,  rennossa ja ammattitaitoisessa porukassa.

 

Heräsikö mielenkiintosi? Rekrytoinnit toteutetaan yhteistyössä Adeccon kanssa. Lue lisää paikoista ja lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi 6.2.2020 mennessä. Lisätietoa saat Adeccon Teemu Vuoriselta p. 0400 610041.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi