Projektipäällikkö – uudisrakentaminen

Lakea Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 3.9.2021 Hae viimeistään 27.9.2021

Toimintamme kasvaessa haemme pääkaupunkiseudulle

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ uudisrakentamishankkeisiin

Vastaat monipuolisten rakennuttamishankkeiden kokonaisvaltaisesta johtamisesta suunnittelun ohjauksesta takuuajan tehtäviin saakka.

Toimit rakennusaikana tilaajan edustajana. Viet hankkeita päättäväisesti eteenpäin, sekä hoidat yhteyksiä asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin ja viranomaistahoihin. Projektipäällikkönä työskentelet yhdessä asiantuntevan, ketterän ja sitoutuneen organisaatiomme kanssa. Työpisteesi sijaitsee Vantaalla lentokentän kupeessa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Lakea toimii myös rakennuttamiensa asuntojen myyjänä tai vuokraajana ja kantaa asumisaikaista vastuuta huolehtimalla valmistuneiden kohteiden isännöinnistä ja taloushallinnosta. Oman asuntotuotannon lisäksi Lakea rakennuttaa asuntoja myös muille toimijoille.

Toivomme, että sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus asuntorakennuttamisesta sekä soveltuva rakennusalan koulutus (esim. rakennusinsinööri, DI, arkkitehti). Voit olla joko työuran alussa oleva kehityshaluinen tulevaisuuden ammattilainen tai sinulla voi jo olla laajemmin kokemusta vastaavista tehtävistä.

Odotamme, että työtäsi ohjaa asiakaskeskeisyys sekä kustannus- ja laatutietoisuus. Olet hyvä hallitsemaan laajoja asiakokonaisuuksia, omaat hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja kykenet hyvään ja ripeään päätöksentekoon myös paineen alla. Olet lisäksi vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen ja jämäkästi toimeen tarttuva.

Meillä Lakealla pääset osaksi ennakkoluulottomasti uudistuvaa, ketterästi toimivaa ja reippain askelin laajentuvaa yritystä. Työkaverisi ovat kukin oman tonttinsa huipputekijöitä ja he haluavat myös rehdisti tukea sinun kehittymistäsi. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää 27.9.2021 mennessä www.experis.fiLisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultit: Terhi Airas: terhi.airas@fi.experis.com, puh. 040 7000 204 ja Liisa Jenkins: liisa.jenkins@fi.experis.com, puh. 050 527 3453.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi