PTS-projektipäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 27.9.2019 Hae viimeistään 11.10.2019

Hei rakennuttamisen ammattilainen! Haemme vakituiseen työsuhteeseen

PTS-projektipäällikköä

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.
PTS-projektipäällikkönä toimit kiinteistöjen pitkän tähtäimen hanke- ja korjaussuunnittelun (PTS) projektitehtävissä investointiyksikössä. Vastaat mm. kuntoarviointien suorittamisesta kiinteistöissä teknisten korjaustarpeiden määrittämiseksi sekä ohjaat kuntotutkimustoimintaa. Olet osa kymmenen hengen investointiyksikköä ja raportoit yksikön johtajalle.

Onnistumista tehtävässäsi helpottaa, jos sinulla on:

  • laajaa kokemusta kiinteistöjen kuntoarvioinneista, PTS-suunnittelusta sekä korjausrakennushankkeiden toteuttamisesta
  •  vahvaa rakennusfysikaalista osaamista ja ymmärrystä kiinteistöjen rakenteellisten osien elinkaaren pituuksista sekä rakennetyyppien potentiaalisista riskeistä
  • ajantasainen rakennusalan kustannustietous
  • tietämystä ympäristöystävällisistä ja energiatehokkaista korjausratkaisuista
  • soveltuva koulutus esim. rakennusmestari / rakennus-/LVI-insinööri AMK tai DI
  • hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot ja ratkaisukeskeinen asenne

 

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus (Hay-palkkaluokka 16).

Lisätietoja:
kojamo.fi/tyopaikka
Liiketoimintajohtaja Ville Raitio
p. 050 544 8890
tai ville.raitio@kojamo.fi

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi