Rakenneinsinööri, Tilapalvelut-liikelaitos

Espoon kaupunki
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 23.9.2021 Hae viimeistään 18.10.2021

Rakenneinsinööri toimii Tilapalvelut-liikelaitoksen kiinteistöjen rakenneteknisenä asiantuntijana talonrakennus- ja korjaushankkeissa. Toimeen kuuluu konsulttien hankinta, mm. tekniset tutkimukset ja selvitykset, rakennesuunnittelu, palotekninen suunnittelu ja akustinen suunnittelu, sekä konsulttipalveluiden ohjaus sekä töiden seuranta.

Toimeen kuuluu purettavien rakennusten tutkimusten, suunnittelun ja urakoiden rakennuttamistehtävät ja korjaushankkeiden suunnitteluvaiheen projektipäällikkötehtävät (tekniset vuosikorjaus- ja palveluverkkohankkeet) sekä osallistuminen toimitiloja koskeviin kehitystehtäviin rakenneteknisin osin. Tilapalvelut on tehnyt kestävän purkamisen green deal sitoumuksen.

Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen insinöörin tutkinto.

Tehtäväkohtainen palkka on 3702,79 euroa/kk + ammattialalisä 8%;a
viiden vuoden hyväksytyllä työkokemuksella.

Tehtävässä edellytetään vähintään viiden vuoden työkokemusta insinöörin koulutusta vastaavista talonrakennustehtävistä, josta rakennesuunnittelu- tai rakennuttamistehtäviä on oltava vähintään kolme vuotta.
Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja työssä käytettävien ohjelmistojen hallintaa.

Arvostamme ammatillista perehtyneisyyttä hankinta- ja sopimustekniikkaan, rakennusfysiikkaan ja korjausrakennussuunnitteluun. Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä itsenäistä ja aloitteellista otetta. Työhön annetaan riittävä ammatillinen tuki ja perehdytys tehtäviin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkittävän rakennusalan näköalapaikan isossa ja kehittyvässä kaupungissa sekä vakaan ja turvallisen työnantajan edut. Toimipaikka on Tekniikantie 15 Espoon Otaniemessä.

Tehtävästä lisätietoja antaa rakennepäällikkö Vesa Pyy, p. 050 466 1418
Sähköposti: etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lue lisää ja hae tehtävää >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi