Kokeile kuukausi maksutta

Rakennesuunnittelija ja sähkösuunnittelija

Tampereen Tilapalvelut Oy
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 6.4.2023 Hae viimeistään 23.4.2023

RAKENNESUUNNITTELIJA JA SÄHKÖSUUNNITTELIJA

Haemme joukkoomme rakennesuunnittelijaa ja sähkösuunnittelijaa, jotka vastaavat laajennus-, tilamuutos- ja korjausrakentamishankkeiden rakenne- tai sähkösuunnittelusta sekä työmaa-aikaisesta suunnittelijavalvonnasta. Rakennesuunnittelija ja sähkösuunnittelija toimivat suunnittelutiimissä, yhteistyössä rakennuttajien, suunnittelijoiden ja valvojien kanssa.

Odotamme hakijoilta erityisesti korjausrakentamisen suunnittelukokemusta ja suunnittelutehtävissä hankittua itsenäisen ja vastuullisen työn kokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää valmiutta itsenäiseen ja ryhmätyöskentelyyn sekä kokonaisuuksien hallintaa, innostusta oman ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa yliopisto-, ammattikorkeakoulu- tai aiempaa opistotasoista alan tutkintoa sekä suunnittelualan ohjelmistojen ja yleisten toimistosovellusten hallintaa. Eduksi katsotaan suoritetut pätevyydet (esim. FISE) ja alan täydennyskoulutukset, sekä muut
ICT-taidot ja hyvä kyky omaksua uusia tietojärjestelmiä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut; lounas-, liikunta- ja kulttuurietu, laaja työterveyshuolto, vakuutuskassan korvaukset (mm. hammashuollosta, hieronnasta ja silmälasihankinnoista), laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, työntekijöiden liikuntavuorot ja työsuhdepyörä. Työntekoon tuovat joustavuutta liukuva työaika ja hybridityömalli.

Lue lisää ja hae tehtäviä 23.4.2023 mennessä osoitteessa: https://tampereentilapalvelut.fi/avoimet_tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa: rakennuttamispäällikkö Jukka Kauppinen, puh. 050 3210 355, etunimi.sukunimi@tilapa.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat