Rakennusinsinööri, Rakennusmestari

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä
Sijainti Päijät-Häme
Päivämäärät Julkaistu 9.4.2021 Hae viimeistään 16.4.2021

Haemme vakituista
Rakennuttajainsinööriä / rakennusmestaria

Työtehtäviisi kuuluu hyvinvointiyhtymän perusparannus- ja uudishankkeiden, mm. parkkitalon toimistotilan ja Nastolan uuden sote-keskuksen sekä tarvittavien väistötilojen, rakennuttaminen. Rakennuttaminen sisältää hankkeiden suunnitteluttamista, hankinta-asiakirjojen laadintaa ja kilpailuttamista, työmaiden valvontaa sekä rakennuttamista hankkeiden loppuun saakka. Tehtävässä toimit myös nimetyn hankkeen teknisenä projektivastuullisena yhtymän edustajana.

Tehtävä edellyttää sinulta kokemusta suunnittelun ohjauksesta, rakennuttamisesta, projektiosaamista ja erilaisten rakennuttamiseen liittyvien asiakirjojen laadintaosaamista. Odotamme sinulta suunnitelmallista työskentelytapaa, alan sääntöjen tuntemusta, yleisimpien IT-sovellusten hallintaa, kykyä vastuulliseen työskentelyyn ja kokonaisuuksien hallintaa sekä hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta mielenkiintoisissa perusparannus- ja rakennushankkeissa. Lisäksi saat innostavan ja turvallisen työympäristön sekä mahdollisuuden joustavaan etätyöskentelyyn.

Lisätietoja:

Tulosyksikköpäällikkö Jarmo Koskinen, puh. 044 719 5560,
jarmo.koskinen@phhyky.fi

Toimitilajohtaja Johanna Aitamurto, puh. 044 440 6637,
johanna.aitamurto@phhyky.fi

Kuntarekryn työavain: PHHYKY-14-21-21

Haku päättyy 16.4.2021

phhyky.fi/rekry

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi