Rakennustarkastaja

Päivämäärät Julkaistu 13.2.2019 Hae viimeistään 5.3.2019

Ikaalinen on noin 7000 asukkaan kaupunki valtatie 3:n varrella ja on tunnettu mm. kulttuurimaisemastaan, luonnonympäristöstään ja vesistöstään. Ikaalisissa on kattavat palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Haemme Ikaalisten kaupungin rakennusvalvontaan virkasuhteeseen
Rakennustarkastajaa

Rakennustarkastaja työskentelee teknisissä palveluissa ympäristölautakunnan alaisuudessa. Keskeisiin tehtäviin kuuluu rakennustarkastajan tehtävät ja poikkeamislupa-asioiden valmistelu yhdessä kaavatoimen kanssa. Käytössämme on Lupapiste.fi-palvelun sähköinen asiointi hakemusten käsittelyyn.
Hakijalta vaaditaan MRL:n 21 §:n ja MRA 4 §:n mukainen rakennusalan korkeakoulututkinto tai MRA 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen kelpoisuus sekä riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Lisäksi arvostamme kunnallishallinnon kokemusta.
Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.
Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä
Viran hoitaminen alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa 5.3.2019 klo 15.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen satu.rask@ikaalinen.fi tai kirjeitse osoitteeseen: Tekniset palvelut, Kolmen airon katu 3, 39500 Ikaalinen. Sähköpostin otsikoksi tai Kirjeeseen merkintä ”Rakennustarkastajan haku”.
Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Tekninen johtaja Satu Rask, puh 044 730 1262 (25.2 jälkeen)
Rakennustarkastaja Mika Wallin, puh 044 730 1239
Rakennuspäällikkö Jari Kohtanen, puh 044 730 1245
sähköposti: etunimi.sukunimi@ikaalinen.fi

Ikaalisten kaupungin tekniset palvelut

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi