Avoimet työpaikat Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy Jyväskylä Julkaistu Haku päättyy

Rakennuttaja

Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy on Jyväskylän suurin vuokranantaja. JVA hoitaa ja hallinnoi noin 7000 asuntoa Jyväskylän alueella. Yhtiön liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa ja se työllistää 32 henkilöä. www.jva.fi

Haemme joukkoomme
RAKENNUTTAJAA

Vastaat uusien asuinrakennuskohteiden sekä korjausrakennushankkeiden rakennuttamistehtävistä. Toteutat työt osana JVA:n rakennuttamis- ja ylläpitotiimiä yhteistyössä suunnittelu- ja rakennusyritysten kanssa.

Sinulla on soveltuva rakennusalan koulutus, esimerkiksi insinööri, rakennusmestari tai teknikko. Sinulla on käytännön kokemusta rakennusalalta, mielellään uudishankkeiden rakennuttamisesta ja projektinjohdosta. Kokemus ARA-rahoitteisista rakennuttamishankkeista on eduksi. Olet suunnitelmallinen, järjestelmällinen ja organisointikykyinen. Pystyt toimivaan yhteistyöhön asukkaiden, rakennusliikkeiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Työsuhde on vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan kesälomakauden jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ilpo Niemelä, p. 050 434 9842 / ilpo.niemela@personnel.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 3.6.2018 verkkosivujen www.personnel.fi kautta.

Rakennuslehden pääuutisia