Rakennuttajainsinööri

Päivämäärät Julkaistu 31.8.2018 Hae viimeistään 11.9.2018

Kerava on rohkea, pieni suuri noin 35 500 asukkaan kaupunki, jossa on mahdollista elää onnellista arkea. Se sijaitsee keskeisellä paikalla 20 minuutin junamatkan etäisyydellä Helsingistä. Kerava on vihreä ja jatkuvasti kehittyvä kaupunki, jossa ihmisten, yritysten sekä ympäristön hyvinvointi on tärkeää. Kaupunkiorganisaatiossa työskentelee
reilut 1 700 eri alojen ammattilaista. 

Haemme nyt Infrapalveluihin

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ

Kiinnostaisiko sinua toimia Keravan monipuolisten infrahankkeiden parissa? Tähän vakituiseen tehtävään kuuluu hankkeiden ohjelmointia, kaupungin katu- ja muiden yleisten alueiden hankkeiden rakennuttamista, valvontaa ja turvallisuuskoordinaattorina toimiminen.

Rakennuttamistehtävät sisältävät mm. hankkeiden suunnitteluun osallistumista, hankinta-asiakirjojen laadintaa, kilpailuttamista sekä työmaa- ja työturvallisuusvalvontaa. Työssä korostuu myös vuoropuhelu hankkeiden eri osapuolten ja sidosryhmien kanssa. Hyvä projektinhallinta ja ammattimainen rakennuttaminen ovat avainasemassa tässä tehtävässä.

Edellytämme tehtävässä soveltuvaa rakennusalan insinöörin tutkintoa sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja vähintään B-ajokorttia. RAP/RAPS-pätevyys on eduksi.

Sovellut hyvin työyhteisöömme, kun olet työotteeltasi reipas ja ennakkoluuloton. Olet myös oma-aloitteinen ja avoin sekä yhteistyökykyinen. Infrapalveluissa työskentelee tällä hetkellä 65 ammattilaista.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää tehtävästä.
Infrajohtaja Rainer Sirén, 040 318 2369
Kaupungininsinööri Erkki Vähätörmä, 040 318 2350

Toivomme sinun aloittavan työssäsi mahdollisimman pian. Jos tunnet Keravan kaupungin olevan seuraava työpaikkasi, täytä sähköinen hakemus palkkatoiveineen www.kerava.fi kohdasta Kerava työnantajana – Avoimet työpaikat 11.9.2018 klo 16.00 mennessä. Ennen valinnan vahvistamista sinun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastasi. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi