Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttajainsinööri

Kirkkonummen kunta
Sijainti Kirkkonummi
Päivämäärät Julkaistu 18.4.2023 Hae viimeistään 20.5.2023

Kirkkonummen kunnan yhdyskuntatekniikan palvelualueen kunnallistekniikkapalveluissa on avoinna rakennuttajainsinöörin virka.

Rakennuttajainsinöörin tehtävä sijoittuu kunnallistekniikan investointipalvelut-tiimiin, jossa sinua odottaa mukava työporukka, josta löytyy niin kokemusta kuin nuoruuden intoakin. Pääset työskentelemään alussa vastaavan rakennuttajainsinöörin työparina ja saat parhaan mahdollisen tuen kokeneelta ammattilaiselta.

Rakennuttajainsinööri vastaa kunnallistekniikan rakennushankkeiden toteuttamisesta ja niiden taloudellisesta seurannasta. Pääasialliset työtehtävät ovat urakka-asiakirjojen laadinta, katuvalaistuksen uusiminen ja kunnossapito, hankkeiden kilpailuttaminen ja urakoiden valvominen.

Rakennuttajainsinöörin tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa suoritettu DI – tai insinöörin tutkinto joko yhdyskuntatekniikan opintosuunnalta tai vastaava aiempi tutkinto tai muu soveltuva tutkinto, johon on sisältynyt yhdyskuntatekniikan opintojaksoja. Kelpoisuusvaatimuksena on myös vähintään yhden vuoden kokemus koulutusta vastaavissa tehtävissä infra-alalta.

Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi edellytämme kokemusta kunnallistekniikan rakennuttamisesta. Arvostamme kokemusta kunnallisen hallintomenettelyn tuntemisesta ja hankinnoista.

Töiden hoitaminen edellyttää hyviä tietotekniikan perustaitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työskentelyä ja oma-aloitteisuutta. Lisäksi työ vaatii oman auton käyttömahdollisuutta, sillä työmaat ovat ympäri kuntaa.

Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla. Säännöllinen työaika on toimistotyöaika, 36,25 h viikossa. Virka täytetään sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaisesti, palkkaryhmä II (kokonaispalkka on kokemuksesta riippuen noin 3300-4000 €/kk).

Hakemukset toimitetaan 20.05.2023 klo 16.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 519031).

Lisätietoja Kirkkonummen kunnalla antaa projektipäällikkö Hannu Ruhanen (040 1269866) (etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi).

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat