Rakennuttajainsinööri / projektipäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 19.10.2018 Hae viimeistään 4.11.2018

Tulevina vuosina toteutamme 200–300 uutta
asuntoa vuosittain ja etsimmekin nyt

Rakennuttajainsinööriä / projektipäällikköä
uudisrakentamiseen

Työskentelet uudisrakentamishankkeissamme monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä yhteistyössä kehittämispäällikön, muun organisaatiomme ja konsulttien kanssa. Työtehtäviisi kuuluu uudisrakennusten hankekehitys ja tuotanto käyttöönottoon ja takuuseen asti. Toimit rakennuttajana, ostat rakennuttamis- ja valvontatyötä, valmistelet ja suunnittelet hankkeita sekä laadit ja seuraat rahallisia, laadullisia ja ajallisia tavoitteita. Laadit hankinta-asiakirjoja ja kilpailutat työt hankintalain puitteissa. Pidät sidosryhmät ajan tasalla hank-keiden etenemisessä.

Koulutukseltasi olet rakennusinsinööri ja Sinulla on erinomaiset IT-taidot. Olet työskennellyt vähintään 3–5 vuotta rakentamisen tehtävissä, mahdollisesti myös työmaatoiminnassa. Arvostamme rakennuttamisen ja valvonnan kokemusta.
Pidät dokumentit järjestyksessä ja ajan tasalla. Olet innostunut rakentamisesta ja uuden tekemisestä. Työssäsi tarvitset omaa autoa.

Kaikissa tehtävissämme arvostamme innostunutta, positiivista ja oma-aloitteista työotetta. Työt hoidetaan suunnitelmallisesti ja määrätietoisesti paineidenkin keskellä. Hallitset yhtä aikaa useita, eri vaiheessa olevia hankkeita järjestelmällisesti ja periksiantamattomasti. Yhteistyö- ja neuvottelutaito sekä sopiva jämäkkyys varmistavat asioiden sujumisen.

Tarjoamme toimivan työympäristön, mukavat ja osaavat työtoverit ja kiinteistöalan näköalapaikan. TVT Asunnoilla arvostamme kykyä ja halua oppia uutta ja kehittyä. Toimitilamme sijaitsevat Turussa Käsityöläiskadulla.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 4.11.2018 osoitteessa www.personnel.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa valinnassa avustavan Personnelin seniorikonsultti
Sari-Anne Poikkijoki, puh. 050 5167399 ma 22.10. klo 15–16, pe 26.10. klo 8–9 ja ma 29.10. klo 15–16. Voit jättää myös soittopyynnön sähköpostitse
sari-anne.poikkijoki@personnel.fi.

TVT Asuntojen tavoitteena on ylläpitää ja edistää hyvinvointia ja menestymistä asumisen keinoin Turun seudulla. Turun kaupungin omistamalla TVT Asunnot Oy:llä on eri puolilla Turkua noin 11 000 vuokra-asuntoa kerros-, rivi- ja pientalokohteissa.
Lue lisää TVT Asunnoista www.tvt.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi