Rakennuttajapäälliköitä

Päivämäärät Julkaistu 20.8.2018 Hae viimeistään 31.8.2018

Haemme Taaleri

Pääomarahastoihin

RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKÖITÄ

kiinteistökehitys- ja rakennuttamishankkeisiin liittyviin projektinjohto- ja hankekehitystehtäviin. Työnkuvasi muodostuu rakennuttamiseen, projektinjohtoon ja hankekehitykseen liittyvistä tehtävistä, joihin sisältyy mm. ulkoistuskumppaniverkoston toiminnan johtamista, valvontaa ja tavoitteiden asettamista sekä toiminnan kehittämistä. Osallistut projektien arviointiin ja kehittämiseen alusta alkaen sekä johdat nimettyjä projektejasi kokonaisvaltaisesti tavoitteiden mukaisesti.

Sinulla on erinomainen rakentamis-/kiinteistöliiketoiminnan tuntemus ja vankka työkokemus vastaavista tehtävistä, mieluiten sekä rakentajan että rakennuttajan palveluksessa. Olet suorittanut joko ylemmän teknisen alan korkeakoulu- tai AMK-tutkinnon. Rakennuttajapätevyydet RAP ja RAPS ovat eduksi. Neuvottelu- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja luonteeltasi olet tiimipelaaja. Aiemmat referenssisi onnistuneista projektinjohto- ja/tai kiinteistökehityshankkeistasi ovat vakuuttavia. Englanninkielen taitosi on vähintään hyvä.

Tarjoamme paikan, jossa pääset toteuttamaan erilaisia projektinjohto- ja/tai kiinteistökehitystehtäviä kasvavan liiketoiminnan tarpeisiin ja tekemisen myötä uutta oppien varmistat itsellesi laaja-alaisen osaamisen. Toimipaikkasi on joko Helsingin ydinkeskustassa tai jossain muussa toimipisteessämme.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antavat Taaleri Pääomarahastot Oy:n toimitusjohtaja Ari Metso, ari.metso@taaleri.com (tai 045 123 6890) ja kiinteistörahastoista vastaava johtaja Jouni Alho, jouni.alho@taaleri.com (tai 050 305 4104).

Jätäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera Oikotien kautta (ilmoitusnumero 1166269) mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään pe 31.8.2018.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi