Rakennuttamisen projekti-insinööri

Newsec
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 2.12.2021 Hae viimeistään 20.12.2021

Hei rakentaja! Kiinnostaisiko sinua työskennellä maamme parhaassa kiinteistöjohtamisen yrityksessä ja näköalapaikalla kiinteistöliiketoiminnan välittömässä läheisyydessä? Meillä työskennellään ja toimitaan arvojemme mukaisesti Passion for Colleagues and Clients -hengessä. Haemme rakennuttamisyksikköömme lisävahvistuksia!

Projekti-insinöörinä toimit kokeneemman projektipäällikön apuna sijoituskiinteistöjen saneeraus-, vuokralaismuutos- ja kehityshankkeissa. Avustat projektipäällikköä projektien kustannushallinnassa, aikatauluvalvonnassa, suunnittelunohjauksessa, kilpailutuksessa, urakkasopimuksien laadinnassa, sekä työmaan valvonnassa. Olet apuna myös raportoinnissa ja viestinnässä ja vastaat omien tehtäviesi osalta projektin onnistumisesta.

Tämä työ ei ainakaan tulee olemaan tylsää, sillä kahta samanlaista päivää ei tule! Projekteja sinulla on käynnissä samanaikaisesti useampia. Pienempiä työstät itseohjautuvasti, mutta isommissa hankkeissa toimit projektipäällikön työparina. Työpäiväsi ja -viikkosi muodostuu pitkälti oman kalenterinhallintasi mukaiseksi: Sinulla on työmaakatselmuksia ja -kokouksia sekä valmistelevia kokouksia Teamsin välityksellä, mutta myös sähköpostille ja asiakirjatyölle on varattava riittävästi aikaa toimistolta tai kotoa käsin. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkuuden kiinteistöpäällikön, toimitilojen vuokraajien sekä asiakkuuspäälliköiden kanssa.

Meillä saat vastuuta kokemuksen karttumisen myötä ja pääset vetämään omia projekteja heti, kun yhdessä koemme, että olet siihen valmis. Kasvat työn, kokemuksen ja kollegoiden tuen kautta rakennuttamisen kovaksi ammattilaiseksi. Projektisyklimme on nopea, joten hankkeita ja kokemusta kertyy nopeasti. Hankkeiden läpimenoaika on kaikkea 4 kk ja 3 vuoden väliltä ja hankekoko pääsääntöisesti 50 000 euron ja 10 miljoonan välissä.

Kotikonttorisi on Helsinki toimipisteessämme, mutta me työskentelemme joustavasti myös etänä. Projektisi tulevat keskittymään pääosin pääkaupunkiseudun ympäristöön, mutta niitä saattaa toki olla muuallakin.

Starttisi Newsecillä

Sinut tullaan perehdyttämään tehtäviisi, asiakkuuksiin, järjestelmiimme sekä Newsecin arvioihin jo heti ensimmäisten työpäiviesi aikana. Tuletkin nopeasti huomaamaan työskenteleväsi aidosti arvojohdetussa yrityksessä. Arvomme Passion for Colleagues and ClientsExcellence, Innovation ja Integrity näkyvät kulttuurissamme, johtamisessa sekä liiketoiminnassamme. Tulemme varaamaan riittävästi aikaa varmistaaksemme, että saat hyvän startin uutena Newseciläisenä.

Tämän sinulle lupaamme

  • Meillä oikeasti viihdytään. Me välitämme työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä arjen sujuvuudesta. Tästä kertoo esimerkiksi vuoden 2021 Great Place To Work:n 2. sija suurten organisaatioiden joukossa.
  • Saat ympärillesi monipuolisen osaajien joukon ja kiinteistöalan rautaisimmat ammattilaiset. Pääset osaksi rakennuttamisen yksikköämme, joka muodostuu 22 ammattilaisesta, joilla on taustaa ja osaamista rakentamisen eri osa-alueilta. Vaikka työsi itsenäistä tukea on aina saatavilla ja sitä mieluusti myös annetaan.
  • Pohjoismaiden ja Suomen suurimpana toimijana meillä on mahdollisuus tarjota sinulle myös vaihtoehtoisia urapolkuja kiinteistöalalla.
  • Ole tinkimättömiä tekemämme työn laadun suhteen, mutta meillä ei tarvitse jännittää tai puristaa mailasta. Tehdään tosissaan mutta ei liian vakavasti.
  • Haluamme kehittyä ja haluamme sinun kehittyvän ja olemme tekemisessämme pitkäjänteisiä emmekä hae pikavoittoja. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kouluttamiseen.

Näitä tarvitset, jotta pärjäät roolissasi

Rakennuttamisen projekti-insinöörinä työskentely edellyttää sinulta ymmärrystä ja aiempaa kokemusta rakentamisesta. Olet aiemmin työskennellyt rakennuttamisen tehtävissä, suunnittelijana tai vaikka urakoisijan leivissä työmaatehtävissä. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi rakennusmestari, rakennusalan insinööri tai diplomi-insinööri.

Menestymistäsi tehtävässä määrittää halu ja kyky kantaa vastuuta. Kykenet ratkomaan ongelmia, tekemään päätöksiä ja haluat saattaa asiat loppuun. Olet oma-aloitteinen ja itse ohjautuva työssäsi ja haluat oppia uutta. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa osaat viestiä ja kommunikoida sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin porukkaamme sopivaa kaveria!

Miltäs tämä kuulostaa? Laita ihmeessä hakemusta sisään ja kerro hieman itsestäsi!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, tiimipäällikkö Markus Melander juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Markuksen tavoitat numerosta 040 060 4191 puhelimitse tai tekstiviestitse. Voit myös laittaa sähköpostia markus.melander@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea täältä löytyvän hakulomakkeen kautta 20.12.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi