Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttamisen projektipäällikkö

Lidl
Sijainti Janakkala
Päivämäärät Julkaistu 2.9.2022 Hae viimeistään 15.9.2022

Rakennuttamisen projektipäällikkö, Kiinteistöosasto Janakkala

Janakkalan kiinteistöosastoomme kuuluvat myymälärakentamisen, ylläpidon ja myymälämuutosten tiimit. Vastaamme Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Varsinais-Suomen sekä Satakunnan myymälöiden uudis- ja muutostyöhankkeista, myymälöiden ylläpidosta sekä myymälöiden kalustuksesta.

Etsimme nyt joukkoihimme uutta rakennuttamisen projekitpäällikköä rakentamisen tiimiin vastaamaan pääosin uusien myymälöiden rakennuttamiseen sekä kiinteistöjen rakenteelliseen ylläpitöön liittyvistä työtehtävistä alueella. Projektipäällikkönä olet aktiivisesti tekemisissä Lidlin eri osastojen sekä ulkopuolisten toimijoiden kanssa hankkeiden läpiviemisen varmistamiseksi. Työnkuvaasi kuuluu myös laadunvalvontaa ja ylläpidon tukitehtäviä.

Ystävällinen ja avoin työporukkamme odottaa joukkoonsa positiivista tiimipelaajaa, joka hyvillä organisointitaidoilla ja jämäkällä työskentelyotteellaan saa vietyä asiat menestyksellä maaliin. Janakkalan kiinteistötoimistossa kollegoinasi ahkeroi kahdeksan ammattilaisen tiimi, jossa töitä paiskitaan tosissaan, mutta ei totisina! Meidän tiimissä lahot puujalat ovat työsuhde-etu muiden etujen lisäksi.

Tehtävä on vakituinen ja toivottu aloitusajankohta on syksyn 2022 aikana. Toimipisteesi sijaitsee Janakkalan  jakelukeskuksen toimitiloissa ja pystyt itse hyvin joustavasti suunnittelemaan etätyö- ja konttoripäiväsi.

Tällaisia asioita odotamme sinulta

 • Soveltuvaa rakentamisen alan korkeakoulutuktintoa ja esimerikiksi rakennustekniikan tai rakennustuotannon tutkinto olisi tähän työhön enemmän kuin loistana.
 • Tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta rakennuttamistehtävistä, mutta me haluamme voida kehittää osaamistasi.
 • Erinomaisia viestintä- ja kommunikointitaitoja. Tiimityöskentely on lähellä sydäntäsi ja tiimisi jamuut sidosryhmät työskentelevät projekteissa innolla kanssasi.
 • Hyvää organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä, sillä joskus rakennushankkeissa tulee muutoksia, mutta suhtaudut niihinratkaisukeskeisesti ja positiivisesti.
 • Matkustusvalmiutta ja ajokorttia, sillä monipuolinen työtehtäväedellyttää liikkumista alueella lähes päivittäin.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

 • Mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä huipputiimissä. Työsi kiinteistöosastollamme on täynnä elämää.
 • Kattavan perehdytyksen ja henkilökohtaisen kummin, jonka tehtävä on tukea sinua koko työskentelysi ajan.
 • Arvokasta työkokemusta suuressa kansainvälisessä organisaatiossa.
 • Maksamme kilpailukykyistä palkkaa tekemästäsi työstä.
 • Modernit työskentelytilat ja työkalut. Työskentelemme pääasiassa viihtyisässä Janakkalan jakelukeskuksessamme tai etänä tarpeen mukaan milloin mistäkin.
 • Pidämme lidliläisistä huolta mm. liikunta- ja kulttuuriedulla, järjestämällä yhteisiä tapahtumia sekä käyttämällä vuosittain 2,5 miljoonaa euroa kouluttamiseen.

Tule työkaveriksemme!

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 15.9.2022 mennessä osoitteessa tyopaikat.lidl.fi. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.

Kiinteistöpäällikkö Antti Isokoski (0406350244) vastaa ilomielin kysymyksiisi keskiviikkona 7.9. klo 14-16 ja torstaina 8.9. klo 9-11.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi