Kokeile kuukausi maksutta

Sähköinsinööri

Porvoon kaupunki
Sijainti Porvoo
Päivämäärät Julkaistu 2.5.2023 Hae viimeistään 16.5.2023

Onko sinulla sähköinsinöörin koulutus tai vastaava ja työkokemusta sekä taitoa toimia vakuuttavasti monimuotoisessa asiakaskentässä? Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen sähköinsinööriä Porvoon kaupungin toimitilat-palvelualueelle 3.7.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjolla on monipuolinen tehtävä, joka tarjoaa runsaasti kehittymismahdollisuuksia.
Sähköinsinöörin toimi sijoittuu suoraan konserninjohdon alaisuudessa toimivaan toimitilat-palvelualueeseen. Palvelualue vastaa kaupungin omistamien ja käytössä olevien rakennusten ja toimitilojen hallinnoinnista, rakennuttamisesta, ylläpidosta ja vuokrauksesta. Hallinnoitava tilakanta on laajuudeltaan noin 250 000 krsm2. Talonrakennuksen investointien ja peruskorjausten arvo on vuositasolla 15-20 milj. €. Palvelualueella työskentelee noin 60 henkilöä.

Tehtäväkuvaus:
Vastuullesi kuuluvat kaupungin toimitilojen sähköteknisten järjestelmien omistajan tehtävät, asiantuntijatehtävät rakennuttamisen suunnittelunohjauksessa ja kiinteistönpidossa, sähköteknisten järjestelmien vuosikorjausten ohjelmointi, investointien ja peruskorjausten valvonta sekä muita rakennuttamistehtäviä. Vastaat tilaajana yhteydenpidosta ulkopuolisiin sähkötekniikan konsultteihin ja urakoitsijoihin, valmistelet oman vastuualueesi investointiesitykset niin uudis- kuin peruskorjauskohteiden osalta. Apunasi ovat ammattitaitoiset ja kokeneet projektipäälliköt, valvojat sekä koko yksikön tuki. Tarkempi tehtävänkuvaus määräytyy valittavan henkilön koulutuksen, kokemuksen ja toiveiden mukaan.

Etsimämme henkilö on:
Sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään alempaa korkeakoulututkintoa vastaava koulutus, sekä riittävä kokemus alalta. Arvostamme kokemusta suunnittelunohjauksesta, sähköteknisten järjestelmien rakennuttamisesta ja aktiivista, asiakassuuntautunutta ja määrätietoista työskentelytapaa. Projektiosaaminen ja taito toimia vakuuttavasti monimuotoisessa asiakaskentässä ovat merkittävä etu tehtävässä menestymiseen.

Valitun henkilön on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 16.5.2023 klo 14 mennessä. Hae työpaikkaa täältä > löytyvän linkin kautta.

Lisätietoja antavat ylläpitopäällikkö Antti Kinnunen puh. 040 480 2786 ja rakennuttajapäällikkö Tommi Mikkeli puh. 040 637 5219.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat