Sisäilmapäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 3.2.2020 Hae viimeistään 16.2.2020
Tehtävänkuva
  • Freesi -sisäilmapalvelun käyttöönotto asiakkaiden kanssa
  • Asiakkaan tekninen tukeminen ja asiakassuhteen syventäminen
  • Freesi -sisäilmapalvelun kehittäminen
  • Myynti-, markkinointi- ja teknisen materiaalin tuottaminen
  • Yhteistyökumppanuuksien kehittäminen

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä otetta työhön ja tiimipelaajan ominaisuuksia sekä jatkuvaa halua kehittää itseäsi ja työympäristöäsi. Lisäksi ymmärrys rakennusten taloteknisestä toiminnasta auttaa pääsemään työhön helpommin kiinni. Myös ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tulet toimimaan täyspäiväisesti osana ketterää tiimiä, jolla on kaikki tekemisen avaimet omissa käsissään. Uusi, mutta vauhdilla kasvava konsepti mahdollistaa sen, että pääset kehittämään ratkaisuja ja näkemään nopeasti oman työsi jäljen – meillä ideasta tuotantoon on lyhyt matka.

Oletko vastavalmistunut tai jo työelämässä oleva tekniikan ammattilainen? Tule mukaan kanssamme rakentamaan Suomen parasta työpaikkaa ja terveempiä rakennuksia!

Lähetä itsestäsi esittely Whatsappissa Antti-Jaakko Alangolle, puh. 0406404667 tai sähköpostitse antti-jaakko.alanko@iisy.fi. Myös mahdollisten lisäkysymysten ilmetessä voitte ottaa yhteyttä häneen.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi