Takuutyönjohtaja

Skanska
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 9.10.2020 Hae viimeistään 25.10.2020

Haemme takuutyönjohtajaa Pohjois-Suomen asunto- ja toimitilarakentamiskohteille

Miksi meille?
Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Olemme toteuttaneet Oulussa useita merkittäviä asuntohankkeita, kuten Valkean kauppakeskuksen ylle kohoavan Pajarinkulman sekä arkkitehtuurillaan kunniamaininnan Pohjois-Suomen paras rakennusteko -kilpailussa ansainneen Puistovahdin. Parasta aikaa kehitämme ja rakennamme koteja kasvukeskusten parhaille paikoille, kuten Oulun Myllytulliin vanhan koulutuskeskuksen alueelle ja Vaaranpuiston viereiselle asuinalueelle.

Mitä pääset tekemään?
Takuutyönjohtajana tehtäväsi on varmistaa, että asiakkaamme on tyytyväinen ostamaansa asuntoon tai toimitilaan. Olet asiakkaidemme yhteyshenkilö kohteiden vastuuaikana ja huolehdit, että vastuullasi olevien kohteiden asiakasyhteydenottoihin tartutaan. Vastaat tiedottamisesta, asiakasyhteydenottojen ja reklamaatioiden käsittelystä, takuutöiden organisoinnista, resursoinnista ja työnjohdosta sekä vuosi- ja takuuajan jälkeisten tarkastusten järjestämisestä. Yhdessä osaavan tiimimme kanssa huolehdit siitä, että vastuullamme olevat velvoitteet tulevat täytetyiksi ja että työsi kautta kerätty oppi välittyy työmaalle; Työmaille olet asiakkaan kokeman laadun asiantuntija. Lisäksi vastaat asiakasyhteistyöstä ja sen kehittämisestä pitkillä elinkaarikohteilla, kuten Ylivieskan koulujen 10 vuoden takuuajalla ja Haapaveden kouluhankkeen jatketulla takuulla.

Menestyt tässä tehtävässä asiakaslähtöisen asenteesi ja erinomaisten sosiaalisten taitojesi ansiosta. Näet asiat osana laajempaa kokonaisuutta ja ymmärrät takuutöiden ja asiakaspalvelun korostuneen merkityksen uusien asuntojen markkinoinnissa. Et pelkää tarttua asioihin ja hyödynnät sujuvasti erilaisia järjestelmiä. Teet tehtävässä tiivistä yhteistyötä hankinnan, tuotannon, suunnittelunohjauksen ja myynnin kanssa. Yhdessä asiantunteva tiimimme varmistaa, että asiakkaalle annetut lupaukset lunastetaan. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Tarpeen mukaan kokeneet kollegasi tukevat sinua tehtävässäsi.

Mitä toivomme sinulta?

  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • soveltuvaa koulutusta
  • sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa
  • riittävää, koulutuksen tai kokemuksen kautta karttunutta ymmärrystä rakentamisesta ja rakentajan vastuista
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä ja halua kehittää toimintaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Arvostamme kokemusta työmaalla työskentelystä, takuutyötehtävistä ja asiakaspalvelusta. Katsomme eduksi myös monipuolisen tietotekniikkaosaamisen.
Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 25.10.2020 mennessä klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta. Hae heti, sillä toivomme sinun voivan aloittaa mahdollisimman pian.

Työpäällikkö Teemu Södö (p. 050 368 3532, teemu.sodo@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja kohteista. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Asiasanat: rakentaminen, asuntorakentaminen, takuutyöt, työnjohto, mestari

Key words: building, construction, residential, customer service

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi