Talotekninen asiantuntija (LVIA)

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 21.8.2020 Hae viimeistään 31.8.2020

Tule osaksi tiimiämme!

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n (SYK) liiketoimintaa on vuokrata, ylläpitää ja kehittää yliopistokampuksia. Tiloja kampuksilla vuokrataan myös yrityksille sekä yliopistojen ja korkeakoulujen kumppanien tarpeeseen. Lisäksi asiakkainamme on sairaanhoitopiirejä, kaupunkeja ja yrityksiä. SYK hallinnoi tällä hetkellä noin 1,3 miljardin euron kiinteistöomaisuutta. Liikevaihto on 165,2 Milj. € (2019) ja yrityksessä työskentelee noin 30 henkilöä. Päätoimipaikka sijaitsee Tampereella.

Talotekninen asiantuntija (LVIA)

Työskentelet kampuksillamme osana investointi- ja ylläpitohankkeita sekä kiinteistöjen LVIA-järjestelmien käytön asiantuntijana. Linjaat ja koordinoit taloteknisten LVIA-järjestelmien suunnittelua, hankintaa ja käyttöä kiinteistön elinkaaren eri vaiheissa. Työsi on läheistä yhteistyötä ylläpidon, rakennuttamisen ja palvelu-tiimien kanssa.

Taustaltasi olet monipuolinen talotekniikan ja taloautomaation sekä rakennuttamisen osaaja. Kestävän kehityksen energianhallinnan ratkaisut sekä modernit LVIA-ratkaisut ovat myös vahvaa osaamisaluettasi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta aktiivista alan kehityksen seuraamista, hyvää yhteistyötä palvelu-ja järjestelmätoimittajien kanssa sekä halua kehittää organisaatiomme toimintaa että omaa osaamistasi.

Toimipaikkasi sijaitsee päätoimipisteessämme Tampereella tai sovittaessa muilla kampuksillamme. Työ edellyttää matkustusvalmiutta kaikille kampuksillemme.

Lisätietoja antaa 21.8. klo 12–14, 24.8. klo 8–11 ja 13–15:
Rakennuttajapäällikkö ja tiiminvetäjä Taro Malinen 044 579 5786.

Yhteistyökumppanimme rekrytoinnissa on Taito Research Oy.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 31.8.2020 osoitteessa recruitcrm.io/apply/11297891

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi