Tekninen myyjä

Päivämäärät Julkaistu 1.5.2018 Hae viimeistään 10.6.2018

Haemme nyt dynaamiseen tiimiimme uutta

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

Tehtävässäsi vastaat osana myyntitiimiä tarjouslaskennasta, myyn­nistä sekä teknisestä konsultoinnista. Kokemus työskentelystä katto­töiden parissa katsotaan eduksi. Koulutamme valitun henkilön tuotteisiin ja tekniikkaan, mutta pohjakoulutuksesi on mielellään teknispainotteinen, esimerkiksi rakennusmestari tai ­insinööri. Teh­tävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää innostunutta otetta, palveluhenkisyyttä sekä avoimuutta ja uteliaisuutta erilaisia asioita kohtaan.

Työskentelyotteeltasi olet proaktiivinen, itsenäinen ja tuloshakuinen. Tartut mielelläsi uusiin haasteisiin ja motivoidut asiakasyhteistyöstä, pyrkien löytämään heille parhaat ratkaisut ja kehittämään asiakas­suhteita pitkäjänteisesti. Olet kotonasi teknisten tuotteiden parissa ja omaksut nopeasti uutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä alan johtavassa yrityksessä sekä laaja­alaisen vastuualueen laadukkaiden tuotteiden parissa, osana kasvavaa ja kehittyvää organisaatiota. Meillä on hyvä ja kannustava ilmapiiri, sitoutuneet työntekijät sekä kannustava tulospalkkiomalli ja monipuoliset henkilöstöedut.
kannustava tulospalkkiomalli ja monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Bärlund Peltitarvike Oy:stä, p. 020 741 2777, keskiviikkona 30.5. ja 6.6. klo 12–13, sekä Personnelin henkilöstökonsultti Nelli Lavanti, p. 040 686 0557, maanantaina 4.6. klo 11–12. Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 10.6.2018 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi