Tiimipäällikkö

Helsingin kaupunki
Päivämäärät Julkaistu 19.2.2019 Hae viimeistään 4.3.2019

Tiimipäällikkö

Vakinainen, Virkasuhde

Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat / Asukas- ja yrityspalvelut, Alueiden käyttö ja –valvontayksikkö
Työavain 6-29-19 Haku päättyy 04.03.2019 klo 16:00
Työpaikan osoite: 00580 Sörnäistenkatu 1

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuus vastaa kaupunkiympäristön asukas- ja yrityspalveluista, kaupunkimittauksesta, rakennusvalvonnasta, ympäristöpalveluista sekä pysäköinninvalvonnasta ja pysäköintipalveluista.

Tehtävän kuvaus

Tule tekemään merkityksellistä työtä Helsingin kaupunkiympäristön toimialalle!

Alueidenkäyttö ja -valvontayksikkö ohjaa yleisten alueiden käyttöä myöntämällä erilaisia maankäyttölupia ja valvomalla lupien sekä kiinteistöille kuuluvien kadun kunnossapitovelvoitteiden noudattamista ja luvatonta maankäyttöä.

 

Haemme TIIMIPÄÄLLIKKÖÄ alueiden valvontatiimiin

Tiimipäällikön tehtäviin kuuluu tiimin toiminnan suunnittelu ja johtaminen strategisten tavoitteiden mukaisesti. Hän johtaa 19 henkilön tiimiä, joka huolehtii rakentamiseen liittyvien kaivu- ja muiden lupien valmistelusta sekä kaupungin yleisten alueiden käytön valvonnasta. Tiimipäällikkö päättää rakentamiseen liittyvistä kaivu- ja muista luvista.

Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä muutosjohtamiskykyä. Etsimämme henkilö on ihmisten johtaja ja dynaaminen toiminnan kehittäjä.

Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Kelpoisuusehto
Edellytämme valittavalta henkilöltä soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Luemme eduksi
Johtamiskokemuksen sekä kokemuksen yleisten alueiden hallinnasta

Palkkaus
3884

Työaika
36h 45min/vk

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Asukas- ja yrityspalvelupäällikkö Markku Leijo, 03 910 34159, markku.leijo(at)hel.fi, 040 772 8952 Tiimipäällikkö Iiro Grönberg, 03 910 21610, iiro.grönberg@hel.fi,
040 660 3019

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/kaupunkiymparisto

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja
laaja-alaista tasa-arvoa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi