Tilannekeskusinsinööri

Päivämäärät Julkaistu 11.2.2019 Hae viimeistään 22.2.2019

Swecon rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden asiantuntijat toimivat infra-, talo- ja teollisuustoimialoilla sekä terveydenhuoltosektorilla. Suurimpia käynnissä olevia hankkeitamme ovat mm. Länsimetro, Finavian vaihtoliikenteen kehittäminen -laajennushanke sekä Kainuun Uusi Sairaala -allianssi. Sweco on Suomen johtava rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden tarjoaja.

Haemme Länsimetro-hankkeeseen Espooseen

Tilannekeskusinsinööriä

työskentelemään Länsimetron kakkosvaiheessa, jossa metrorataa rakennetaan Matinkylästä Kivenlahteen. Voit olla juuri valmistumassa oleva, tai jo kokeneempi henkilö. Tärkeää on myös innostunut asenne ja kiinnostus rakennuttamista ja projektinhallintaa kohtaan. Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja toimeen tarttuva sekä nautit uuden oppimisesta.

Tilannekeskusinsinöörinä pääset toimimaan aivan moniulotteisen megahankkeen projektinjohtamisen ytimessä. Olet osa tilannekeskustiimiä, jonka tehtävänä on kerätä ja ylläpitää projektin avainalueiden tilannetietoa reaaliaikaisesti. Tilannetieto kerätään tilannekeskukseen, joka toimii hankkeen johtokeskuksena. Tuotat projektijohdolle projektitilannetietoa, joka liittyy esimerkiksi aikatauluun, kustannuksiin, laatuun ja riskienhallintaan. Pidät yllä ja kokoat dataa sekä proaktiivisesti selvität projektin etenemiseen liittyviä tietoja.

Isossa projektissa pääset näkemään kokonaisuudessaan rakentamisen sektoria ja osallistumaan monipuolisesti projektinhallinnan eri vaiheisiin. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää projektinhallintataitojasi sekä oppia uutta.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Sinulta odotamme:

• Soveltuvaa rakentamisen, talotekniikan tai tuotantotalouden korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheen opintoja
• Ulospäinsuuntautuneisuutta ja innokasta asennetta
• Erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen osaamista
• Erinomaisia MS Office -taitoja
• Kokemus rakentamisen tai muun alan projektinhallinnasta katsotaan eduksi

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Naamanka, puh. 0400 421143, jaakko.naamanka@sweco.fi ja sopivin soittoaika on arkisin klo 16-17.

Hakuaika päättyy 22.2.2019. Hae paikkaa >
Lähetäthän sekä hakemuksesi että ansioluettelosi. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi